Δυο λευκοι καρχαριες θανατωθηκαν μετα απο επιθεση σε σερφερ...

16:02 4/10/2014 - Πηγή: Fimotro
Δύο μεγάλοι λευκοί καρχαρίες «πιάστηκαν» και θανατώθηκαν, μετά από την επίθεση που δέχτηκε ένας νεαρός άντρας από λευκό καρχαρία, με αποτέλεσμα την «απώλεια» του χεριού του...
Ο 23χρονος Sean Pollard έκανε σερφ στην παραλία Wylie Bay, κοντά στην πόλη Esperance της Αυστραλίας, όταν δέχθηκε επίθεση από λευκό καρχαρία το πρωί της Πέμπτης.

Και τα δύο του χέρια τραυματίστηκαν από τα... σαγόνια των καρχαριών, έχασε μέρος από το μπράτσο του, ενώ πολλαπλά τραύματα φέρι και στα πόδια. Η πραγματική έκταση των τραυματισμών του παραμένουν ασαφείς
λόγω αντικρουόμενων αναφορών. Ο Pollard μεταφέρθηκε στο Royal Perth Hospital και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Ωστόσο, το Τμήμα Αλιείας της Αυστραλίας έπιασε και θανάτωσε δύο μεγάλους λευκούς καρχαρίες, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο Περθ με φορτηγό, για εξέταση, μαζί με την σανίδα του σερφες, η οποία θα εξεταστεί από εμπειρογνώμονες.

Σύμφωνα με τους αξιωματούχους είναι αβέβαιο ότι τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις θα δείξουν πως οι συγκεκριμένοι δύο λευκοί καρχαρίες ήταν εκείνοι που επιτέθηκαν στον 23χρονο σέρφερ και παραλίγο να τον αποτελειώσουν στα σαγόνια τους.

«Ακόμα και μετά από την εξέταση, είναι δυνατό μην να επιβεβαιωθεί ότι οι δύο καρχαρίες εμπλέκονται στο συγκεκριμένο συμβάν. Είναι κοινό για τους καρχαρίες να ξερνάτε ό,τι περιέχεται στο στομάχι τους» αναφέρει σε ανακοίνωση το Τμήμα Αλιείας.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα