''δωστε μας την σορο του να τον θρηνησουμε'''...

22:30 6/1/2015 - Πηγή: Fimotro
Τραγωδία χωρίς τέλος βιώνει η οικογένεια του αδικοχαμένου 59χρονου οδηγού...
βυτιοφόρου Νίκου Παράσχη από τη Ζάκυνθο που όπως γνωστοποιήθηκε έχασε τη ζωή του στο ναυτικό δυστύχημα του Norman Atlantic.

O αδελφός του Ζήσης πήγε, όπως μας εξηγεί, στην Ιταλία, αναγνώρισε το πτώμα του αδελφού του και δυστυχώς είναι ακόμη στην αναμονή για το πότε θα έρθει η σορός του αδελφού του πίσω στην Ελλάδα για να γίνει η ταφή του. «Παίζουν με τον πόνο μας; Είναι δυνατόν; Κάνω έκκληση στην Πολιτεία να παρέμβει να μας στείλουν τον
αδελφό μου, να τον θρηνήσουμε όπως του αρμόζει, να γίνει η ταφή του. Η οικογένειά του, τα παιδιά του έχουν διαλυθεί, για όνομα του Θεού», λέει και ξεσπά σε κλάματα.

Ο άτυχος Νίκος Παράσχης

Όπως θα σημειώσει ο δικηγόρος του Απόστολος Λύτρας η οικογένεια ζει έναν παρατεταμένο εφιάλτη και σημειώνει: «Δεν έχει γίνει ακόμη νεκροψία από τις ιταλικές αρχές διότι όπως μας είπαν πρέπει να επιδοθεί κλήση στους εκπροσώπους της ναυλώτριας εταιρείας, ενώ ήταν να γίνει η νεκροψία στις 5 Ιανουαρίου ξαφνικά μάθαμε ότι θα υπάρχει περίπτωση να γίνει στις 12 Ιανουαρίου. Οι άνθρποι όπως καταλαβαίνετε ζούνε το Γολγοθά τους διότι δεν έχει έρθει η σορός του στην Ελλάδα για να γίνει η ταφή του».
Keywords
Τυχαία Θέματα