Διονυση, πολυ σοβαρα πηρες το ρολο του προεδρου της ερτ, προσεχε τους τοιχουσ!!!

13:00 8/6/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
«Εκ Της Τέφρας Αναγεννώμαι»
«Το λογότυπο της ΕΡΤ πήρε τη θέση του
σήμερα το πρωί στο Ραδιομέγαρο»

Διονύση, με έχεις κερδίσει με τη δυναμικότητά σου και τη φόρα που έχεις πάρει σαν πρόεδρος της ΕΡΤ. Σε συγχαίρω γιατί ήσουν και εσύ ένας από...
εκείνους που συνέβαλες σημαντικά στην αποκαθήλωση του λογότυπου της ΝΕΡΙΤ, μετά από την προτροπή των εργαζομένων-αγωνιστών. Σου δίνω όμως μια συμβουλή. Πρόσεχε να μην χτυπήσεις σε τοίχο και έχουμε κάποιο
σοβαρό ατύχημα. Ενίοτε γίνεται και «ανίατο». Όλοι ξεκινάμε με όνειρα, αλλά πολλές φορές η εξελιξή τους μας επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις.

Απορώ πως δεν κατάλαβες ότι ο ρόλο σου είναι διακοσμητικός γιατί έτσι θέλει το Μαξίμου. Δεν διάβασες το ν.4173/2013=4324/2015, για να δεις ποιες είναι οι αρμοδιότητές σου; Ο Ταγματάρχης σε χρησιμοποιεί για διακόσμηση, «βιτρίνα», και εσύ τσιμπάς!!! Ανέπτυξες πρωτοβουλίες, πρωτόγνωρες για έναν πρόεδρο της ΕΡΤ και μπράβο σου! Έχουν όμως καμιά ουσία;

Διονύση μου, συναντήθηκες με την πρόεδρο της βουλής και την ενημέρωσες για το εορταστικό πρόγραμμα της 11ης Ιουνίου. Αυτό είναι το πρόβλημα της ΕΡΤ; Είπες ακόμη ότι θα συναντηθείς και με τους αρχηγούς όλων των κομμάτων για να τους ενημερώσεις σχετικά με το όραμά σου για την ΕΡΤ(θα συναντήσεις και τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής όπως επιτάσσουν οι θεσμοί;), στα πλαίσια αυτά θα έχεις συνάντηση και με τον ανώτατο άρχοντα πρόεδρο της Δημοκρατίας;

Διονύση εγώ είμαι μαζί σου. Όσοι από εμάς όμως υπηρετήσαμε μερικές δεκαετίες μέσα στην ΕΡΤ, έχουμε φάει το Ραδιομέγαρο, τις εκάστοτε διοικήσεις, τους πολιτικούς προϊστάμενους με το «κουτάλι», μέσα από παρεμβάσεις κάθε είδους και είμαστε δύσπιστοι από πολιτικές υποσχέσεις. Έχουμε εμπειρίες, που πολλές φορές οι απαιτήσεις των ενδιαφερομένων ξεπερνούσαν και τα όρια του «γελοίου». Μην έχεις λοιπόν αυταπάτες και εμπιστοσύνη σε κανέναν ότι και αν σου έχουν υποσχεθεί. Διοίκηση από τον 4ο όροφο Διονύση με φόντο την Πεντέλη και τα Μεσόγεια δεν γίνεται!

Περπάτα στους διαδρόμους του Ραδιομεγάρου, μίλα με εργαζόμενους σε όλα τα γραφεία και ορόφους, για να έχεις μια προσωπική αντίληψη. Κατέβα στα στούντιο, χώρους παραγωγής, υπόγεια, εξωτερικές μονάδες, συνεργεία μαγνητοσκοπήσεων και εγγραφών. Αποθήκες ταινιών και αρχείου-που κάποτε είχαν πλημμυρίσει νερά-να δεις ποντικούς κατσαρίδες και «αρουραίους»-κάποτε υπήρχαν και γάτες- ενημερώσου τι κρύβει αυτό το «ψυχιατρικό» κέντρο χρόνιων νοσημάτων και μετά δώσε του την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή αν μπορείς. Μην ξεχνάς και την περιφέρεια με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Χρειάζεται και εκεί μετάγγιση φρέσκου αίματος για τους ακρίτες που φυλάσσουν Θερμοπύλες. Μην βιάζεσαι και μην προτρέχεις. Με ...ρέγουλα! Χαμήλωσε ταχύτητες! Δέκα μέρες δεν έκλεισες ακόμη στον προεδρικό «θώκο». Θα σου τελειώσει γρήγορα η βενζίνη!!!

Και μην περιμένεις να σε ενημερώσει ο Γενικός διαχείρισης, ούτε ο «ενορχηστρωτής» μουσικών συνόλων-έγινε διοικητικός-που ανέλαβαν «προσωρινά» υπεύθυνοι ένταξης προσωπικού μαζί με τα «γιουσουφάκια» υπό τις οδηγίες του Σουλτάνου και εντολή Μωάμεθ. Άλλωστε ο ίδιος τον παρασημοφόρησε(κατά παράβαση των θεσμών) με το μετάλλιο του «Τάγματος του Φοίνικα» και μάλιστα παλαιάς κοπής με την επιγραφή «Ε-Τ-Τ-Α» "Εκ Της Τέφρας Αναγεννώμαι" για την πανηγυρική επιστροφή του στο Ραδιομέγαρο , και την «ανδρεία» του να το κατακτήσει μετά την άρνηση της επιτροπής!

Οι δυο πρώτοι-Λουριδάς-Δημητρακάκος, ο Κοντιζάς αδικήθηκε- είναι οι άνθρωποι που μαζί με άλλους «σφουγκοκολάριους» έχτισαν το μόρφωμα της ΔΤ. Μετά πέρασαν στη ΝΕΡΙΤ και τώρα ξαναγυρίζουν «δαφνοστεφανωμένοι» στην ΕΡΤ, με αξιώματα με το δικό τους «βιλαέτι». Σε αυτούς Διονύση μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη; Πέρα όμως από την ομάδα Λουριδά που προστατεύει όλους τους ΔουτουΝερίτες, δημιουργήθηκε και η ομάδα Νίκου Μιχαλίτση. Που όπως είπε ο ίδιος, οι προηγούμενες διοικήσεις έκαναν το φορέα συνοικιακό «περίπτερο». Τώρα δημιουργεί-και καλά κάνει-το δικό του «βιλαέτι».

Ο Νίκος Μιχαλίτσης, δεν εργάστηκε σε ΔΤ-ΝΕΡΙΤ, επανήλθε τώρα στην ΕΡΤ σε υψηλό αξίωμα! Δημιούργησε τη δική του ομάδα, και λειτουργεί αυτόνομα με κάλυψη σουλτάνου και προφήτη. Το τρίδυμο, Μιχαλίτσης-Τσιμπίδας-Νικολάρα, από την αρχή του αγώνα των εργαζομένων-μετά το «μαύρο»- είχαν αυτόνομη πορεία μακριά από το συνδικαλιστικό κίνημα-ΠΟΣΠΕΡΤ. Μετά τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν απ΄ευθείας επαφές με το Μαξίμου και τον ίδιο τον υπουργό επικρατείας που άκουγε τη γνώμη τους.

Εντωμεταξύ ένα ακόμα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε για κυβερνητική ΕΡΤ και λάθος επιλογή των προσώπων της διοίκησης. Προφανώς θα εννοούσε τον Ταγματάρχη!!! Ο Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας χθες στον ΣΚΑΙ έκανε σκληρή κριτική για τα πρόσωπα του φορέα, ρίχνοντας βολές και εναντίον του υπουργού επικρατείας χωρίς να τον κατονομάσει.

Με βάση το νόμο, ο μόνος υπεύθυνος και αρμόδιος για την ΕΡΤ είναι ο «Σουλτάνος», που λογοδοτεί απ΄ευθείας στον προφήτη «Μωάμεθ» που τον διόρισε!!! Αυτός έχει όλες τις εξουσίες!!! Τώρα τροποποιήσεις του νόμου και εκχώρηση αρμοδιοτήτων σε αυτή τη φάση είναι ουτοπία. Το «πουλάκι» πέταξε! Μακάρι να τα καταφέρεις να αλλάξεις πολλά στραβά που έχει ο νόμος, με τη βοήθεια των εργαζομένων που είναι μαζί σου. Μωάμεθ και Σουλτάνος έχουν κάνει ειδική συμφωνία για το πώς θα λειτουργεί η ΕΡΤ. Αν κάποιος κάνει παράβαση των όρων θα επιβληθεί ο νόμος της(Sharia) «Σαρία». Γι΄αυτό και ο τρόπος αντιμετώπισης της ΕΡΤ, μεταξύ Τσακνή-Ταγματάρχη είναι τεράστια. Εσύ κοιτάζεις την ανατολή και ο άλλος τη δύση. Όταν μάλιστα τον έχει απορρίψει και η επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, με τι κύρος θα ασκεί εξουσία; Με το κύρος που τον επέβαλλε ο «Προφήτης»;

Πρόεδρε, αγαπητέ Διονύση, όλα αυτά τα «μπουμπούκια»-πλην ελάχιστων εξαιρέσεων- που διορίζονται καθημερινά από τον Σουλτάνο, κάνατε καμιά έρευνα για να δείτε το παρελθόν τους; η απλά το «κονκλάβιο» που υπάρχει στο Ραδιομέγαρο «χρόνια!!!», με εντολή, Ταγματάρχη, σας είπε αυτά είναι και τέλος; Γενικές διευθύνσεις, «προσωρινοί συντονιστές» της «φωτιάς» κλπ. Για μάθετε περισσότερα....

Είναι όλα επιλεγμένα «προσωρινά» με αξιοκρατία, εμπειρία, ακομμάτιστα στελέχη, μέσα από νόμιμες διαδικασίες για να θέσουν σε λειτουργία έναν τραυματισμένο οργανισμό, επιχειρώντας να αφαιρέσουν τη μάσκα οξυγόνου, για να βγαίνει σιγά-σιγά από την εντατική; Πρόεδρε να προσέχεις την πορεία του φορέα μην έχουμε 2ο "heard-attack" μετά το «μαύρο», και αυτή τη φορά επηρεάσει και τον εγκέφαλο, προκαλώντας ανεπανόρθωτες βλάβες!

Εμείς θα είμαστε κοντά σου και θα στηρίξουμε κάθε θετική πρωτοβουλία. Η σημερινή συνάντηση με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη εύχομαι να είναι καρποφόρα, και ο «Αι Βασίλης» που ήρθε πρόωρα για τους Θεσσαλονικείς με την εκεί μεταβασή σου «σας», να φέρει πλούσια «τηλεοπτικά δώρα» και φεύγοντας από τη συμπρωτεύουσα να μην αφήσετε μόνο άδειες πλαστικές σακούλες!!! Άντε γεια!
Keywords
Τυχαία Θέματα