Δημοσια τηλεοραση: οι πληροφοριες για μεγαλο παρτι με γαλλικες σαμπανιες κρασια και βεγγαλικα ηταν φουσκα!

15:19 6/9/2013 - Πηγή: Fimotro

Γράφει ο Κ.Π.
Οι πληροφορίες έλεγαν ότι αμέσως μετά την ολοκλήρωση του δελτίου ειδήσεων της «ΔΤ» ΥΕΝΕΔ- χθές Πέμπτη-επιστροφή στις στρατιωτικές του «ρίζες», μετά από χρόνια και τρεις μήνες σκληρής δουλειάς, θα ήταν...
μια πανηγυρική δικαίωση των Καψή, Μάναλη και της κυβέρνησης το κλείσιμο της ΕΡΤ! Μιλούσαν για μεγάλο πάρτυ με γαλλικές σαμπάνιες, κρασιά cabernet Sauvignon και Chateaux, με πλούσιο catering και βεγγαλικά! Μάλιστα είχαν κληθεί να προλογίσουν το δελτίο και τον παρουσιαστή Προκόπη Δούκα, δύο κορυφαίες παρουσιάστριες.
Σάσα Μανέτα και Νάκυ Αγάθου.
Στο πρόγραμμα ήταν και η Ελένη Κυπραίου που θα επικοινωνούσε με τον Προκόπη να τον συγχαρεί για την λαμπρή και πρωτοποριακή παρουσίαση του δελτίου από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις! Ακόμα είχε προβλεφθεί, όπως λένε οι πληροφορίες και συγχαρητήριο τηλεφώνημα από τον Μεγακλή Βιντιάδη, που μένει μόνιμα στο DUBAI προς τον αντίστοιχο συνάδελφό του και το τεχνικό προσωπικό για την πλήρη και άρτια τεχνική μετάδοσή του δελτίου, από το χώρο που ο ίδιος έκανε τα πρώτα του βήματα.

Θα ακολουθούσαν συγχαρητήρια τηλεγραφήματα εκ μέρους του Πρωθυπουργού και κυβερνητικών παραγόντων! Ο κύριος Βενιζέλος ευρισκόμενος στην Αίγυπτο είχε εξουσιοδοτήσει το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ να προβεί σε ανάλογες ενέργειες μετά το πέρας του δελτίου!
Τελικά όπως πληροφορηθήκαμε από τους κατοίκους της γύρω περιοχής και τα στρατιωτικά νοσοκομεία, δεν παρατήρησαν ουράνιες λάμψεις από βεγγαλικά, ούτε κινήσεις μεταφοράς τροφίμων catering, παρά μόνο μια αυξημένη αστυνομική κίνηση. Ακόμα και οι χρυσαυγίτες που βρίσκονται απέναντι από την είσοδο με τα βλέμμα τους καρφωμένο στη γύρω περιοχή 24ώρες το εικοσιτετράωρο, δεν παρατήρησαν ύποπτες κινήσεις! Όλα λοιπόν ήταν μια φούσκα!!!
Όλα αυτά που διαβάσατε, ήταν στη φαντασία των εγκεφάλων που αποφάσισαν να ρίξουν «μαύρο» στην ΕΡΤ. Μετά το δελτίου, αναρωτήθηκα πολλές φορές. Άλλαξε κάτι σε πρόσωπα και γεγονότα που συμμετείχαν στην ενημέρωση; Τι πρόσφερε ένα δελτίο που παράγουν πρωτοετείς φοιτητές των ΙΕΚ; Γιατί δεν θα μπορούσε να γίνει όλη αυτή η διαδικασία με ανοιχτή την ΕΡΤ και την επιλογή των αρίστων που διαθέτει το ραδιομέγαρο;

Αυτό αποδεικνύεται από το καθημερινό πρόγραμμα και την ενημέρωση που παράγουν οι εργαζόμενοι στην αγία Παρασκευή. Παλεύουν και αντιστέκονται για δικαίωμα στην αξιοπρέπεια. Αγαπητή φίλοι αγαπητοί συνάδελφοι, δεν κατηγορώ και δεν μέμφομαι κανέναν. Πιστεύω όμως ότι σας «παγίδευσαν» με δίμηνες υποσχέσεις για να σας οδηγήσουν σε έναν ομαδικό εθισμό που θυμίζει τη Γουιάνα το 1978 και τους 900 συνανθρώπους μας στο Jonestown που τους πότισε με τσάι ο Jim Jones παρά τη θέλησή τους με τα γνωστά..αποτελέσματα.
Παρακολούθησα με προσοχή το δελτίο. Πολύ θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια. Είναι όμως αντίθετο με τη συνείδηση μου και τις τεράστιες δυνατότητες της ΕΡΤ και όχι του «μορφώματος ΔΤ». Και κάτι προς τους εμπνευστές της ΔΤ, που επίσημα δεν καταγράφεται πουθενά. Διανοούμενοι του λογότυπου, που το τοποθετείτε την ώρα του δελτίου, πάνω αριστερά στην οθόνη...με την τρύπα... στη μέση και το τριγωνικό σχήμα.. μοιάζει με γυναικείο αι... μην προκαλείται τον ανδρικό πληθυσμό! Θέλω να πω επίσης ότι οι αντιστασιακοί δεν φοβούνται, δεν λυγίζουν. Προκόπη Δούκα και Σταυρούλα Χριστοφιλέα, με απογοητεύσατε. Μου θυμίσατε τον αξέχαστο Χατζηχρίστο..κρατάτε ...με.. ρε..κρατάτε..με..θα τον δείρω!!!
Κλείνοντας, θα ήθελα να σημειώσω τα ονόματα των πρωταγωνιστών του δελτίου έτσι όπως τα συγκράτησα εκτός του Π. Δούκα(που υπηρετούσαν στο ραδιομέγαρο, τώρα στην ΔΤ) και εσείς συγκρίνετε την ΕΡΤ με το «μόρφωμα» και αν έπρεπε να πέσει «μαύρο» τρεις μήνες, για ένα τέτοιο αποτέλεσμα.
Τα συμπεράσματα και η κριτική προσώπων δικά σας. Τρουπής, Μποτώνης, Αλεξάκη, Αργύρη, Κεχαγιόγλου, Πατεράκη, Σταθοπούλου, Κωσταντόπουλος, Αγουρόγιαννη, Φασουλάς, Σκάλκος, Μαλίδης, Κουντούρης, Καλκάνη, Κανδύλη, Ευθυμίου, Ξάνθος ο Σαλονικιός και ο Παπάς από Βερολίνο. Αυτό είναι το νέο αίμα της Νέας Αναγεννημένης Δημόσιας Τηλεόρασης. Κύριε Καψή, κ. Μάναλη είστε ευχαριστημένοι; Μαξίμου εσύ τι λές; Αχ όλοι δουλεύετε για το Βενιζέλο και δεν το έχετε καταλάβει. Τώρα που θα βάλει και δικό του πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο στο φορέα, ο Τυφώνας Αντώνη Σαμαρά πλησιάζει και ο αείμνηστος Βασίλης Αυλωνίτης θα αναφωνούσε ..ρεεεεε..πουουου...πάμεεε..ρεεεεε...πουουου...πάμεεε!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα