Δημαρχε, καντο οπως ο ερντογαν!

00:56 31/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Αυτοδιοικητικός
Αγαπητό Fimotro,
Μετά την τρομερή επιτυχία που φαίνεται να σημειώνει ο Ταγίπ Ερντογάν με τις αυτοδιοικητικές εκλογές προτείνω οι υποψήφιοι να μιμηθούν το παράδειγμά του και να ακολουθήσουν...
πιστά τη στρατηγική του. Το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι υποψήφιοι είναι να κόψουν το τουίτερ και το youtube.
Ούτως ή άλλως και που το έχουν δεν μας λένε τίποτα καινούργιο. Ο Καμίνης τουιτάρει ότι την επόμενη τετραετία θα ... ξεκινήσει
το έργο και θα πατάξει την εγκληματικότητα και το παρεμπόριο, γιατί τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια δεν πρόκαμε διότι νοικοκύρευε το μαγαζί που λέγεται Δήμος. Τέτοιο συμμάζεμα και νοικοκυριό ούτε η μάνα μου δεν έκανε τη Λαμπρή στο σπίτι.
Ο Σπηλιωτόπουλος όπου σταθεί και όπου βρεθεί μας λέει από το τουίτερ ότι θα κάνει την Πατησίων σαν την Προμενάντ Ντεζ Ανγκλαί της Νίκαιας και που θα βρίσκεται την επόμενη μέρα μπας και τον συναντήσουμε. Ο Νικήτας δεν προλαβαίνει να γράψει στο τουίτερ γιατί έχει πάρει στο κατόπι τον Σπηλιωτόπουλο για να την σπάσει στο Σαμαρά.
Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, λέγε με Tsipras Generation Next, δεν χρειάζεται να κάνει τουίτ γιατί κάνουν όλοι οι Συριζαίοι για πάρτη του και, τέλος, ο Βαλλιανάτος είναι εκτός συναγωνισμού γιατί δεν έχει χρόνο να ασχολείται με το πτηνό του twitter.
Κι ύστερα λένε πως ο Ερντογάν είναι οπισθοδρομικός. Κάτι παραπάνω ήξερε ο γείτονας.

ΥΓ. Μπιλάλ επειδή την κρυψώνα με τα παπούτσια σας την ανακάλυψαν προτείνω να τα κρύβετε στο εξής στο πατάρι με τις βιντεοκασέτες του Εζέλ.

Φιλικά
Keywords
Τυχαία Θέματα