Διαβημα στον αρειο παγο απο τη ζ.κωνσταντοπουλου για τα γεγονοτα του σαββατου εξω απο την ερτ...

Διάβημα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, για τα όσα διαδραματίστηκαν το περασμένο Σάββατο έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, κατέθεσε...
η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, επιφυλασσόμενη να επανέλθει αύριο με την υποβολή και έγγραφης μηνυτήριας αναφοράς.
Η κ. Κωνσταντοπούλου επισκέφθηκε
την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου το μεσημέρι, συνοδευόμενη από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη και Βασίλη Χατζηλάμπρου και τη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή.
Όπως δήλωσε η κ. Κωνστατοπούλου κατά τη συνάντησή της με την εισαγγελέα αναφέρθηκε σε «αυτόφωρα κακουργήματα και πλημμελήματα» τα οποία διαπράχθηκαν, μαγνητοσκοπήθηκαν, διαπιστώθηκαν και δημοσίως καταγγέλθηκαν. «Ζητήσαμε να μάθουμε αν υπάρχουν ενέργειες της εισαγγελικής Αρχής. Η κυρία εισαγγελέας μας είπε ότι δεν έχει γίνει καμιά ενεργεία και επιφυλάχθηκε. Αύριο θα επανέλθουμε με έγγραφη αναφορά», πρόσθεσε.
Εξάλλου, η κ. Μακρή ως «αυτόπτης μάρτυρας» όπως είπε, βεβαιώνει τον «προπηλακισμό και την προσπάθεια λιντσαρίσματος» της κ. Κωνσταντοπούλου.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα