Διατηρειται ο φετινος στοχος για τα κερδη στον οπαπ...

10:10 1/12/2013 - Πηγή: Fimotro
Τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης του ΟΠΑΠ βλέπει ήδη ο νέος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Καμίλ Ζίγκλερ, λίγες μόλις εβδομάδες αφού ανέλαβε...
τα ηνία του οργανισμού μετά την εξαγορά του από την Emma Delta.
Σε συνέντευξή του στο Reuters, ο κ. Ζίγκλερ ανέφερε ότι τα καθαρά κέρδη από τα αριθμολαχεία και
τον αθλητικό στοιχηματισμό αποδείχτηκαν το τρίτο τρίμηνο καλύτερα του αναμενόμενου.
Ο πρώην τσέχος τραπεζίτης εκτιμά, μάλιστα, ότι υπάρχουν κάποια πρώτα σημάδια βελτίωσης της καταναλωτικής εμπιστοσύνης στη χώρα. Παρά τις καθυστερήσεις στην εισαγωγή του Ξυστό, η εταιρεία θα καταφέρει να πιάσει τον ετήσιο στόχο κερδοφορίας, ανέφερε.
«Τα καθαρά κέρδη από τα υφιστάμενα παιχνίδια φαίνεται ότι είναι καλύτερα από τις αρχικές προβλέψεις», δήλωσε ο κ. Ζίγκλερ στην πρώτη του συνέντευξη μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. «Αυτή τη στιγμή δεν αλλάζουμε τις προβλέψεις μας για τα καθαρά κέρδη από τα επίπεδα των 116 εκατ. ευρώ για το 2013», πρόσθεσε.
Ο νέος επικεφαλής του ΟΠΑΠ είπε επίσης ότι η Emma Delta αποτελεί επενδυτή μακράς πνοής στον οργανισμό, κάτι που θέτει στέρεες βάσεις για να υλοποιήσει η διοίκηση τα επενδυτικά της σχέδια. «Η Emma Delta έχει πει ότι είναι μακροπρόθεσμος στρατηγικός επενδυτής, με την δέσμευση να αναπτύξει περαιτέρω την εταιρεία», ανέφερε.
Πηγή: Reuters
Keywords
Τυχαία Θέματα