Διαρρεει τη χολη της δικαιωσης

13:53 19/8/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Ιωάννης Καλαμίδης
(από το : tokentro.gr)
Ο τέως (πρωθυπουργός, πρόεδρος της ΝΔ, πρόεδρος της Πολιτικής Άνοιξης) μυαλό δεν βάζει. Διαρρέει μέσω των επιστήθιων συνεργατών του, τη χολή της δικαίωσης, για...
την υπογραφή της σύμβασης των αεροδρομίων. Οποία σοβαρή γνώση, γνώμη και συμμετοχή στα δρώμενα. Επιπλέον ζητά και τη συγνώμη από το ΣΥΡΙΖΑ που τώρα «υπέκυψε» και υπέγραψε…!!

Ο Σαμαράς
ζήτησε ποτέ συγνώμη για το όνομα της Μακεδονίας;;;

Από τη στιγμή που η κυβέρνηση υπέγραψε το νέο Μνημόνιο και άρα τις ιδιωτικοποιήσεις, είναι σαφές και αυτονόητο πως όλα όσα ήταν αντιπολιτευτικές κορώνες, τώρα περνούν στην πολιτική λήθη (τουλάχιστον στην παρούσα φάση και όσο η Ελλάδα δεν έχει σταθεροποιήσει τη θέση της στο ευρώ).

Κανέναν δεν ενδιαφέρει τι είχε πει ή κάνει ο Σαμαράς όσο ήταν πρωθυπουργός. Όσα είχε κάνει και πει, έχουν κριθεί στις τελευταίες 2 εκλογικές αναμετρήσεις αλλά και πανηγυρικά στο δημοψήφισμα.

Ο Αντώνης Σαμαράς, εκτός της μετριοπαθούς γραμμής Βαγγέλη Μεϊμαράκη, χαράζει το δικό του μοναχικό ακροδεξιό δρόμο, αυτόν που τα πρωτοπαλίκαρά του Βορίδης και Γεωργιάδης, θα εντάξουν υπό τη μορφή ιδρυτικής διακήρυξης στο κόμμα κοινωνικού διχασμού που ετοιμάζουν…
Keywords
Τυχαία Θέματα