ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ HURRIYET

08:51 19/4/2011 - Πηγή: Fimotro
Στην κατηγορηματική διάψευση του δημοσιεύματος της τουρκικής εφημερίδας Ηürriyet, που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΝΔ, προχώρησε αργά τη Δευτέρα το βράδυ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος.Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου...

Τύπου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης:
«Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον Παναγιότατο Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος,
δεν είχε καμία επαφή με εκπροσώπους του Τύπου. Ουδέποτε έκανε δηλώσεις ή έδωσε συνέντευξη με το περιεχόμενο που αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ή με οποιοδήποτε άλλο».
Στο επίμαχο δημοσίευμα ο κ. Πάγκαλος εμφανίζεται λεει ότι «όταν οι Τούρκοι δούλευαν εμείς τεμπελιάζαμε», και ότι «μετά την αγορά της Finansbank, κάποιοι εθνικιστές στην Ελλάδα ενοχλήθηκαν, αλλά σήμερα η τούρκικη τράπεζα αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες επενδύσεις». Επίσης, φέρεται να χαρακτηρίζει ως αποτυχημένες τις ελληνικές τράπεζες.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης κατηγόρησε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ότι «είναι, πλέον, εκτός ελέγχου και εξαιρετικά επικίνδυνος» και τόνισε ότι «το θέμα είναι εάν ο κύριος Παπανδρέου θα εξακολουθήσει να τον καλύπτει».
Keywords
Τυχαία Θέματα