''δεν υπαρχει πραγματικη διαπραγματευση''...

«Δεν υπάρχει καμία κόκκινη γραμμή από τον κ. Σαμαρά, καμία πραγματική διαπραγμάτευση ανάμεσα στην τρόικα και την κυβέρνηση», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ...
σχολιάζοντας τις συνεχιζόμενες διαβουλεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές.
«Παρά τις χιλιοειπωμένες διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου, η κυβέρνηση δεν κάνει βήμα πίσω από την υποταγή της στις μνημονιακές δεσμεύσεις. Βαδίζει στον
ίδιο δρόμο της τυφλής προσήλωσης στο μνημόνιο, όπως δείχνει με το χειρότερο τρόπο το ν/σ για τη φορολόγηση στα ακίνητα και τα σχέδια για άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών και για απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων», σημειώνει σε σχόλιό του, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «δεν υπάρχει καμία κόκκινη γραμμή από τον κ. Σαμαρά, καμία πραγματική διαπραγμάτευση ανάμεσα στην τρόικα και την κυβέρνηση, που στην πραγματικότητα συμφωνούν στα βασικά και δεν διαφωνούν παρά μόνο στις λεπτομέρειες».
Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει επίσης πως «η ελληνική κοινωνία του 1,5 εκατομμυρίων ανέργων και των χιλιάδων υπερχρεωμένων νοικοκυριών, δεν αντέχει άλλα μνημονιακά εγκλήματα που θα την εξαθλιώσουν περαιτέρω, δεν αντέχει νέες στρατιές ανέργων και εξαθλιωμένων πολιτών από τους φόρους και τα χρέη».
Keywords
Τυχαία Θέματα