Δεν παλευεται η κατασταση στη νδ : ο σαμαρας φταιει τωρα στη ντορα που κοπηκε απο το ελκ!!!

ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΝ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!!!
Εντάξει είπαμε. Έκανε λάθη ο Σαμαράς και μάλιστα τραγικά αλλά όχι να φτάνει στο σημείο η...
Ντόρα την ανικανότητα της ΝΔ και του παγκοσμίως αγνώστου στη διεθνή σκηνή Β. Μεϊμαράκη να την χρεώνει στον Σαμαρά!
Και οι υπερβολές έχουν τα όριά τους. Το επισημαίνουμε γιατί η πλευρά της Ντόρας Μπακογιάννη τα ρίχνει στον Αντώνη Σαμαρά
για τον αποκλεισμό της από τα ψηφοδέλτια των υποψηφίων αντιπροέδρων του ΕΛΚ!
Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr ο κ. Σαμαράς φαίνεται να άσκησε πίεση προς την πλευρά Γιούνκερ και Μέρκελ εναντίον της κ. Μπακογιάννη με αποτέλεσμα να «πέσει χαμηλά» η απήχηση της υποψηφιότητας της στις τάξεις των 800 περίπου ψηφοφόρων του ΕΛΚ.
Το… μάρμαρο όμως πλήρωσαν και οι Κύπριοι που αναγκάστηκαν ομοίως να αποσύρουν την υποψηφιότητα του δικού τους κ. Νεοφύτου γεγονός που ήγειρε την αντίδραση του προέδρου Ν. Αναστασιάδη ο οποίος φαίνεται πως έκανε οργισμένα τηλέφωνα σε Μεϊμαράκη και Σαμαρά. «Γίναμε ρεζίλι και στο εξωτερικό με τα καμώματα του» λένε συνομιλητές της Ντόρας για τον πρώην πρωθυπουργό καθώς δεν περίμεναν τέτοια στάση σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα αφού η Ελλάδα φέτος θα διεκδικούσε την αντιπροεδρία μετά από 13 χρόνια (σς ο τελευταίος έλληνας αντιπρόεδρος του ΕΛΚ ήταν ο Καραμανλής το 1999-2002).
Σ.Σ. Fimotro : Πραγματικά δεν παλεύεται η κατάσταση στη ΝΔ
Keywords
Τυχαία Θέματα