''δεν εχει τελος ο εξευτελισμος της μνημονιακης πολιτικησ''...

20:19 25/7/2013 - Πηγή: Fimotro
Ο εξευτελισμός της μνημονιακής κυβέρνησης από τα ευρωπαϊκά αφεντικά της δεν έχει τέλος, ενώ για την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι παρά «μικρή λεπτομέρεια» ...
η απόλυση ακόμα περισσότερων εκπαιδευτικών, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Η ελληνική κυβέρνηση, σε κατάσταση πανικού προκειμένου να εκταμιευθεί η δόση, έσπευσε να «αναγκάσει» τον υπουργό Παιδείας να καταθέσει τροπολογία για την επιπλέον απόλυση καθηγητών, οι οποίοι θα αντληθούν από εκείνους που εξαιρέθηκαν της διαθεσιμότητας πριν από πέντε ημέρες, σημειώνει.
Μάλιστα, συνεχίζει
ο ΣΥΡΙΖΑ, η τροπολογία στοχοποιεί τους κατόχους μεταπτυχιακών και διδακτορικών, τους οποίους είχε «σώσει» ο κ. Μητσοτάκης ως «φωτεινά παραδείγματα» λειτουργών και οι οποίοι δήθεν του «χρειάζονταν».
Η τροπολογία αυτή αναμένεται να ψηφιστεί με το φορολογικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε εν κρυπτώ την προχθεσινή νύχτα, και με το οποίο οι πολίτες μεταβάλλονται σε φορολογικοί αιχμάλωτοι του Γενικού Γραμματέα Εσόδων, προσθέτει.
Καταλήγοντας ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει σε όλους τους τόνους ότι οι στυγνοί τεχνοκράτες των Βρυξελλών και οι κυβερνητικοί υπάλληλοί τους είναι εχθροί των εργαζομένων και του λαού και τους δηλώνει πολύ απλά ότι ματαιοπονούν ενώ υπογραμμίζει πως η επερχόμενη αριστερή διακυβέρνηση δεν πρόκειται να αναγνωρίσει καμία από αυτές τις απολύσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα