Δεν μπορουν να χτυπησουν τον μαρινακη, αλλα σε αντιθεση με τον αλαφουζο, ειναι επενδυτες

22:32 1/11/2015 - Πηγή: Fimotro
ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ
Αγαπητό Fimotro,
Σήμερα αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά ότι στο ποδόσφαιρο εάν δεν επενδύεις χρήματα δεν έχεις κανένα...
μέλλον στο συγκεκριμένο
άθλημα. Η εμφάνιση της ΑΕΚ μέσα στη Λεωφόρο, παρά την ισοπαλία με εχθρική διαιτησία, επιβεβαίωσε ότι δεν μπορεί αυτός ο ΠΑΟ να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό. Ο Μαρινάκης έχει απογειώσει τον Γαύρο και δεν υπάρχει αντίπαλος εντός Ελλάδας. Στο τέλος έτσι όπως πάει το πράγματα μέχρι και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα πηγαίνουν να δουν μόνο τα παιχνίδια του στο Champions League!!!
Σε αυτή την κατάσταση πολύ μεγάλη ευθύνη έχει ο Αλαφούζος. Δεν έχει επενδύσει ούτε ευρώ, η ομάδα κέρδιζε μόνο με τη φανέλα, παίζει μπάλα δεκαετίας '60 και γενικά ντροπιάζει αυτός ο ΠΑΟ τους φιλάθλους της ομάδας.
Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ παρά την ήττα του στην Τρίπολη είναι οι μόνες ομάδες που μετά τον Μαρινάκη διαθέτουν κανονικούς επενδυτές. Έχουν τη δυνατότητα να βάλουν δηλαδή μερικά χρήματα για να αγοράσουν αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Όχι στο επίπεδο του Ολυμπιακού, αλλά κάτι αγοράζουν.
Ο ΠΑΟ εάν δεν βρεθεί επενδυτής έχει τελειώσει ποδοσφαιρικά. Δεν θα υπάρχει σε λίγα ως ομάδα και ειδικότερα ως ομάδα που θα μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο και να θέσει ως στόχο τίτλους και διακρίσεις. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια.
Ευχαριστώ...
Γ. Δομβρογιάννης
Keywords
Τυχαία Θέματα