Δελφοι: θριαμβος της «πυθιας» στις εκλογες προεβλεψε με 100% και 99% επιτυχια!

15:37 26/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Όταν η Πυθία έκανε τις προβλέψεις και έδινε τους χρησμούς, κάποιοι που τις διάβαζαν, πιθανόν και να την λοιδορούσαν, για την επικοινωνία «μαζί» μας. Τώρα βέβαια που δικαιώθηκε...
σχεδόν 100% δεν ξέρω τη έχουν να πούνε. Εμείς θα παραθέσουμε τις προβλέψεις της, όπως τις είχε κάνει από τις 15-2-2014, μέσα από 7 αναρτήσεις που εξηγούσε τους λόγους της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ και την άνοδο της ΧΑ.

Όλα αυτά θα τα δούμε αναλυτικά τις επόμενες μέρες. Σήμερα ας μου επιτραπεί να αναδημοσιεύσω
τις προβλέψεις μαζί με τα δικά μας σχόλια για αυτοδιοικητικές εκλογές και Ευρωεκλογές. Η αρχή έγινε από της 15 Φεβρουαρίου, όταν ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε το Άγιο Όρος και προσκύνησε την εικόνα του «Άξιον Εστί» στο ναό του Πρωτάτου στις Καρυές.

Η απάντηση που είχαμε από τους «Δελφούς» τότε, ήταν ότι έπρεπε από κοινού Σαμαράς-Βενιζέλος να μονάσουν «μαζί» σε κάποιο «κελί», και υπό το φως των Άγιων πατέρων και της εκκλησίας να βρουν λύσεις για τη διάσωση της Χώρας!!!

Αυτό δεν έγινε, και η «Πυθία» έκανε τις προβλέψεις της και τους χρησμούς με βάση τα στοιχεία που της παραθέσαμε. Προέβλεπε λοιπόν τότε, 15-2-2014 ότι:

α) Η ψήφος του λαού, θα είναι ψήφος, εκδίκησης, θυμού, και αγανάκτησης.

Β) Οι δήμοι Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, χάνονται οριστικά από τη ΝΔ. Για πρώτη φορά δεν θα κερδίσει Δήμο στις τρεις πόλεις μετά τη μεταπολίτευση.

Γ) Το ίδιο θα συμβεί και με τις δυο περιφέρειες, Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Ευρωεκλογές: Δεν δίνει ποσοστά, επειδή το «Μαντείο» και η Πυθία δεν έχουν τέτοιες δυνατότητες και απαγορεύονται οι μετρήσεις. Δίνει όμως αριθμό ευρωβουλευτών σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ(Ελιά) που ζητήσαμε. Το ΣΥΡΙΖΑ τον άφησε εκτός λόγω σημαντικής διαφοράς. Τον αριθμό θα τον δώσουμε σε προσεχή ανάρτηση.

Στις 14-5-2014 σε αναρτησή μας, στο Φίμοτρο η Πυθία ανέφερε:

Α) Οι δημοσκοπήσεις, δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα, και θα γίνει αντικείμενο έρευνας ψυχιάτρων και ψυχολόγων, γιατί τόσος θυμός, αγανάκτηση και μαύρισμα των κομμάτων της συγκυβέρνησης.

Β) Οι προταθέντες από ΝΔ, Κουμουτσάκος, Ιωαννίδης, Σπηλιωτόπουλος, Μιχαλολιάκος και Καλαφάτης δεν έχουν καμία ελπίδα να εκλεγούν.

Γ)Για την περιφέρεια Αττικής επικρατέστερη η κ. Δούρου. Στην Κεντρική Μακεδονία, κερδίζει άνετα ο Τζιτζικώστας.

Την Παρασκευή 23-5-2014 η Πυθία μας έστειλε το 95% των προβλεψεών της, τα οποία, αφού επεξεργαστήκαμε τα δώσαμε στη δημοσιότητα μαζί με δικά μας σχόλια και των αριθμό βουλευτών που εκλέγουν τα κόμματα. Μάλιστα είχαμε ζητήσει από τους φίλους αναγνώστες του Φίμοτρο να κρατήσουν αυτή την ανάρτηση στο αρχείο τους με τίτλο: «Τα αποτελέσματα των αυριανών εκλογών από την Πυθία».

Την Κυριακή το πρωί στις 7 η ώρα όπως μας είχε υποσχεθεί μας έδωσε τα τελικά αποτελέσματα μετά από ολονύχτια «έκσταση». Τώρα και να τα δώσουμε στη δημοσιότητα δεν έχουν καμιά αξία.

Οι τελευταίες προβλέψεις που μας έδωσε μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής επιβεβαιώνουν τον θρίαμβο. Παραθέτουμε τον πίνακα μαζί με τα δικά μας σχόλια. Η Πυθία δεν μας έδωσε ποσοστά, γιατί όπως αναφέρουμε σε άλλες αναρτήσεις, αυτό «απαγορεύεται» από τους ιερούς κανόνες του «Μαντείου».

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η «Πυθία» για τα 7 κόμματα που ζητήσαμε 23 και 24 Μαΐου εκλογή βουλευτών, προέβλεψε:

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΞΕΛΕΞΑΝ

-ΝΔ 2-4 Ευρωβουλευτές 5

-ΣΥΡΙΖΑ 5-7 6

-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2-4 3

-ΠΑΣΟΚ(ελιά) 0-2 2

-ΚΚΕ 1-3 2

-ΔΗΜΑΡ 0-0 0

-ΑΝΕΛ 1-3 1

Η δική μας εκτίμηση συμβαδίζει με της Πυθίας, με μια διαφορά. Υπάρχει πιθανότητα να έχουμε συν-πλην, προς τα πάνω η προς τα κάτω έναν βουλευτή από αυτά που δίνει η Πυθία, και ενδεχομένως αυτός να πάει σε κάποιο μικρό κόμμα που δεν ζητήσαμε πρόβλεψη. Επίσης σύμφωνα με τα στοιχεία που μας έδωσε, εκτιμούμε, ότι η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ θα είναι 4-6 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ, με απόκλιση συν-πλην μια μονάδα. (είναι 3,5).

Στο ερώτημα είχαμε βάλει και το ποτάμι, αλλά δεν το έχει συμπεριλάβει η Πυθία. Το θεωρεί «φούσκα» που πίσω του κρύβονται μεγάλα συμφέροντα. Η εκτίμηση η δική μας είναι ότι μπορεί κάποιοι «ρομαντικοί» να του δώσουν έναν βουλευτή.(έβγαλε 2).

Σημ: Με την εκλογή των δυο βουλευτών αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχουν μόνο πολιτικοί του κομματικού «σωλήνα», αλλά και πολιτικοί του «μιντιακού και νταβατζήδικου» συστήματος και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει, αλλά θα ασχοληθούμε σε άλλη ανάρτηση.

Τέλος με βάση τους βουλευτές που εκλέγει κάθε κόμμα εσείς βγάλτε τα ποσοστά και τη σειρά κατάταξης. Καλό «βόλι» αδέρφια και φίλοι του FIMOTRO, τη Δευτέρα τα νεότερα και οι ανατροπές του πολιτικού σκηνικού(;). Κρατήστε αυτή την ανάρτηση στο αρχείο σας!
Keywords
Τυχαία Θέματα