''δε θα αφησω κανεναν να αποδυναμωσει το κομμα''...

13:01 10/4/2015 - Πηγή: Fimotro
Τα γηρατειά επιτίθενται στο ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο, υποστηρίζει ...
η αριστερή εφημερίδα "Liberation" σχολιάζοντας τον εμφύλιο των Λεπέν την ώρα που η σταρ της γαλλικής Ακροδεξιάς, Μαρίν Λεπέν, προειδοποιεί πως δεν θα αφήσει κανέναν να αποδυναμώσει το κόμμα.

Με τον πατριάρχη του "Εθνικού Μετώπου", Ζαν Μαρί Λεπέν, να απειλεί τη συνοχή του κόμματος στο οποίο ο ίδιος έδωσε πνοή, η επικεφαλής ξεκαθαρίζει σε συνέντευξή της στην συντηρητική εφημερίδα "Le Figaro" που δημοσιεύεται σήμερα πως πάνω απ΄όλα, προέχει η συνοχή.

H
Λεπέν εμφανίζεται καθόλα αποφασισμένη να κρατήσει το κόμμα ενωμένο εν όψει των προεδρικών εκλογών του 2017. Η θυγατέρα του Ζαν Μαρί Λεπέν θα επιδιώξει, πάση θυσία, να αυξήσει τα ποσοστά του "Εθνικού Μετώπου", το οποίο στις περιφερειακές εκλογές δεν είχε την ίδια επιτυχία όπως στις ευρωεκλογές.

Στόχος του ακροδεξιού κόμματος είναι να επαναληφθεί το θριαμβευτικό αποτέλεσμα του Εθνικού Μετώπου στις ευρωεκλογές ανακόπτοντας την φόρα του τέως προέδρου της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί ο οποίος έχει ήδη επιστρέψει δριμύτερος στην πολιτική σκηνή της χώρας κρατώντας τα ηνία της γαλλικής Δεξιάς.

Η επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος εξηγεί επίσης στη συντηρητική εφημερίδα της Γαλλίας πως ήταν υποχρεωμένη για το καλό της χώρας να πάρει μία δύσκολη απόφαση αμφισβητώντας ακόμα και τους οικογενειακούς δεσμούς."Όμως, το Εθνικό Μέτωπο είναι το μόνο ελπιδοφόρο κόμμα για τη Γαλλία. Κανείς δεν πρέπει να αποδυναμώσει το κόμμα και δεν αφήσω κανέναν να το κάνει. Σε κάθε περίπτωση, όχι όσο είμαι εγώ η πρόεδρος του κόμματος", υπογράμμισε η επικεφαλής της γαλλικής Ακροδεξιάς.

Η Μαρίν Λεπέν αποκαλύπτει επίσης πως είχε με τον πατέρα της μία ωριαία συνάντηση στο γραφείο της, όπου του ανακοίνωσε ότι μετά τη συνέντευξή του σε αντισημιτικό έντυπο, η ίδια δεν θα στηρίξει τη υποψηφιότητά του στις περιφερειακές εκλογές στο Paca.
Keywords
Τυχαία Θέματα