Χρ. παπουτσης : χρειαζεται ψυχραιμια!

10:48 14/2/2012 - Πηγή: Fimotro
Πλήρη κάλυψη στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη παρέσχε χθες η κυβέρνηση για τα επεισόδια και τις καταστροφές. Παρά τις έντονες επικρίσεις για το επιχειρησιακό σχέδιο της Αστυνομίας, στην κυβέρνηση έλεγαν ότι την ευθύνη για την...
αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων έχει η ΕΛ.ΑΣ. Αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε ο Χρ. Παπουτσής επί 2,5 ώρες με τον πρωθυπουργό, ζήτησε αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία.
Σημείωσε ότι την Κυριακή επικράτησε η ανευθυνότητα στη σκέψη και τη δράση ορισμένων και υπογράμμισε πως αυτό δεν μπορεί να επαναληφθεί,
γιατί η χώρα μας, η κοινωνία και ο κάθε πολίτης περνούν δύσκολες στιγμές, ενώ και το Κέντρο της Αθήνας έχει επιβαρυνθεί.
«Η χώρα πρέπει να σταθεί όρθια, η Ελλάδα πρέπει να σταθεί στα πόδια της και αν δεν συνεισφέρουμε όλοι με κάθε τρόπο, αυτό δεν θα το πετύχουμε, προς δόξα εκείνων που επιχειρούν να γονατίσουν την Ελλάδα και να μας αφήσουν έξω από την Ε.Ε. και το ευρωπαϊκό νόμισμα», υποστήριξε ο υπουργός. Ανέφερε ότι η διάταξη των δυνάμεων ήταν επαρκής και η προσπάθεια που έγινε ήταν υπεράνθρωπη, επέμεινε ωστόσο ότι ποτέ σε μια χώρα δεν αρκούν οι αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις.
Για το εάν θα αλλάξει η στάση της Αστυνομίας και εάν περιμένει ότι θα επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα, ο κ. Παπουτσής υποστήριξε ότι η περίοδος που περνάμε είναι δύσκολη και δημιουργεί κοινωνικές εντάσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα