Χωρις τελος οι αιματηρες επιθεσεις στο ιρακ...

00:03 16/5/2013 - Πηγή: Fimotro
Πάνω από 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 23 τραυματίστηκαν σήμερα από πολλαπλές βομβιστικές επιθέσεις στην επικράτεια του Ιράκ, δύο εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν με παγιδευμένα με εκρηκτικά αυτοκίνητα στα βόρεια της χώρας, σύμφωνα με ιατρικές πηγές και τις υπηρεσίες ασφαλείας...
Η πρώτη έκρηξη αυτοκινήτου στο Κιρκούκ, στα βόρεια, ήταν η πλέον πολυαίμακτη με εννέα νεκρούς και οκτώ τραυματίες, ενώ άλλοι επτά άνθρωποι τραυματίσθηκαν σε έκρηξη
δεύτερου παγιδευμένου αυτοκινήτου στην ίδια πόλη, κατά την διέλευση μίας οχηματοπομπής με τον αρχηγό της αστυνομίας της πόλης από το σημείο εκείνο, ανακοίνωσαν οι ίδιες πηγές.

Στην Ταρμίγια, βορείως της Βαγδάτης, ένας βομβιστής-καμικάζι που επέβαινε σε μοτοσικλέτα αυτοανατινάχθηκε εμβολίζοντας ένα οδόφραγμα της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας αστυνομικός και να τραυματισθούν άλλα τέσσερα πρόσωπα.

Στη Μοσούλη, μία βόμβα που είχε τοποθετηθεί στην άκρη του δρόμου εξερράγη, προκαλώντας τον θάνατο ενός αστυνομικού και τον τραυματισμό δύο ανθρώπων. Η βία συνεχίζεται στο Ιράκ, μολονότι η ένταση των επιθέσεων εν σχέσει προς τα περασμένα χρόνια έχει μειωθεί.

Πηγή: ΑΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα