Χιονιζει απο το πρωι στα βορεια προαστια

Πρωτοχρονιά με χιόνι θα κάνει η Αττική και οι άσπρες μέρες ξεκινούν από σήμερα καθώς από το πρωί χιονίζει σε Πεντέλη, Πάρνηθα, Αγιο Στέφανο, Διόνυσο, Ιπποκράτειο Πολιτεία. Επίσης στα βόρεια προάστια...
ρίχνει χιονόνερο. Οι χιονοπτώσεις θα ενταθούν μέσα στην ημέρα, ενώ αύριο και μεθαύριο οι μέρες θα είναι ακόμα πιο δύσκολες, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Η
Θεσσαλονίκη «ξύπνησε» με ψυχρό βόρειο άνεμο και θερμοκρασία στους (-2) βαθμούς Κελσίου, ποσοστό υγρασίας 51% και συννεφιά. Στον ένα βαθμό υπό του μηδενός, με υγρασία στο 51% και συννεφιά, καταγράφηκε η θερμοκρασία στο Κιλκίς, στη Βέροια, αλλά και στην πόλη των Σερρών, ενώ στους (-4) βαθμούς Κελσίου, με υγρασία 64% και συννεφιά, είναι η θερμοκρασία στον Πολύγυρο. Στους (-7) βαθμούς Κελσίου, με υγρασία 58% και αίθριο καιρό, καταγράφηκε η θερμοκρασία στην πόλη της Κατερίνης, στα Γρεβενά, στην Καστοριά, αλλά και στη Φλώρινα.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Αυξημένες νεφώσεις και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας αναμένουμε σήμερα σε όλη τη χώρα. Βροχές και τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, ενώ βροχές αναμένονται επίσης και στην Εύβοια, την Ανατολική Στερεά και την Ανατολική Πελοπόννησο.

Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά των περιοχών αυτών και σταδιακά και σε ημιορεινές περιοχές της Στερεάς, της Μαγνησίας και της Κεντρικής Πελοποννήσου, ενώ το βράδυ θα χιονίσει και στα πεδινά της Μαγνησίας, της Φθιώτιδας και της Βόρειας Εύβοιας.
Keywords
Τυχαία Θέματα