Χιονιας σε ολη τη χωρα - ποια σχολεια ειναι κλειστα

08:19 10/2/2015 - Πηγή: Fimotro
Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει τις τελευταίες ώρες τις περισσότερες περιοχές της χώρας, με πολικές θερμοκρασίες, χιονοπτώσεις, βροχές και θυελλώδεις ανέμους που στο Αιγαίο φτάνουν τα 10 μποφόρ. Στα λευκά...

έχουν ντυθεί Πάρνηθα και Πεντέλη, χιόνια αναμένονται στα βόρεια προάστια ενώ δεν αποκλείεται να χιονίσει και στην Αθήνα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί στη Λεωφόρο Πάρνηθας, από το τελεφερίκ προς το καζίνο, αλλά και στην περιφερειακή
οδό Πεντέλης - Νέας Μάκρης, από το ύψος του στρατιωτικού νοσοκομείου Πεντέλης 414 μέχρι τη διασταύρωση Αγίου Πέτρου.

Επίσης, η κίνηση των οχημάτων στη λ. Χασιάς - Δερβενοχωρίων στο ύψος της Μονής Κλειστών στο ρεύμα προς Δερβενοχώρια διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Παράλληλα, διακόπηκε, λόγω χιονόπτωσης, από το μεσημέρι η κυκλοφορία των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Θηβών, από την περιοχή Φίχθι-Αγίας Σωτήρας έως την Οινόη, στο ρεύμα προς Θήβα, καθώς και στην Επαρχιακή Οδό Ελευσίνας-Θήβας από το 4ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Θήβα στην περιοχή της Μάνδρας.

Κλειστά σχολεία

Λόγω των χιονοπτώσεων δε θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πεντέλης (Πεντέλης, Νέας Πεντέλης και Μελισσίων). Κλειστοί θα είναι και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί στις Δημοτικές Ενότητες Πεντέλης και Νέας Πεντέλης.

Λόγω της χιονόπτωσης δεν θα λειτουργήσουν σήμερα, Τρίτη, τα σχολεία στους δήμους Δομοκού και Μακρακώμης στη Φθιώτιδα, στους δήμους Κοζάνης, Εορδαίας Κοζάνης, Φλώρινας, Γορτυνίας και τα σχολεία σε Καστρί και Άγιο Πέτρο του δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Με μια ώρα καθυστέρηση θα ανοίξουν στους δήμους Καστοριάς και Άργους Ορεστικού Καστοριάς, ενώ με καθυστέρηση θα λειτουργήσουν επίσης ορισμένα σχολεία στο Δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής.

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο

Στην εθνική οδό Λαμίας-Αθηνών, από τις 8 το βράδυ της Δευτέρας και μετά, το χιόνι έχει καλύψει ορισμένα σημεία του δρόμου παρά το γεγονός ότι τα μηχανήματα βρίσκονται εκεί και προσπαθούν ρίχνοντας αλάτι να κρατήσουν την κυκλοφορία ανοιχτή.

Στην εθνική οδό από τα διόδια της Τραγάνας και μέχρι το Μαρτίνο, με κατεύθυνση προς την Αθήνα, τα μηχανήματα έχουν απομακρύνει και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας το χιόνι και η κυκλοφορία γίνεται κανονικά αλλά με χαμηλές ταχύτητες. Ωστόσο η χιονόπτωση είναι ιδιαίτερα έντονη.

Από τον κόμβο του Μαρτίνου και μέχρι το Κάστρο τα πράγματα είναι χειρότερα, καθώς η κυκλοφορία εξελίσσεται με πολλά εμπόδια, μιας και το οδόστρωμα είναι καλυμμένο με χιόνι, το οποίο έχει παγώσει. Παρά το γεγονός ότι τα ειδικά μηχανήματα ρίχνουν αλάτι, οι πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή, με τη χιονόπτωση, δεν επιτρέπουν να έχει μεγάλη χρονική διάρκεια το καθαρό οδόστρωμα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας και μετά παρουσιάστηκαν προβλήματα σε διάφορα σημεία του εθνικού δρόμου Λαμίας-Αθηνών τα οποία αντιμετωπίστηκαν.

Στο επαρχιακό δίκτυο τα προβλήματα είναι περισσότερο έντονα. Στον δρόμο Λαμίας-Καρπενησίου, ιδιαίτερα από τη Μακρακώμη και προς το Καρπενήσι, η χιονόπτωση είναι έντονη και η κυκλοφορία των αυτοκινήτων γίνεται μόνο με αλυσίδες. Τα μηχανήματα κρατούν τον δρόμο ανοιχτό, ωστόσο η κυκλοφορία κατά περιόδους είναι ιδιαίτερα δύσκολη και μόνο με αλυσίδες.

Σε ό,τι αφορά την Ευρυτανία οι κεντρικοί οδικοί άξονες παραμένουν ανοιχτοί, αλλά υπάρχει πρόβλημα σε ορεινές και δυσπρόσιτες περιοχές.

Στον δρόμο Λαμίας-Δομοκού η κυκλοφορία γίνεται κατά περιόδους με αλυσίδες καθώς χιονίζει ακατάπαυστα, ενώ επικρατούν και πολικές θερμοκρασίες που ήδη φτάνουν τους -5 βαθμούς. Προβλήματα υπάρχουν και στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων στον δρόμο Λαμίας-Άμφισσας στην περιοχή του Μπράλλου, όπου είναι απαραίτητες οι αλυσίδες.

Στο νομό Ημαθίας, η κυκλοφορία διεξάγεται με αλυσίδες στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Βέροιας – Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), από 76ο έως 98ο χλμ., Βέροιας – χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου, από 4,5ο έως 26ο χλμ., Βέροιας - Δασκίου (μέσω Πολυδενδρίου), από 8,1ο έως 43ο χλμ, Νάουσας - Χιονοδρομικού Τριών - Πέντε Πηγαδιών, από 10ο έως 17ο χλμ, Νάουσας - Ροδοχωρίου από 1ο έως 14ο χλμ. και Νάουσας – χιονοδρομικού κέντρου Σελίου, από 10ο έως 17ο χλμ.

Στο νομό Χαλκιδικής, στις εθνικές οδούς Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, από 55ο έως 64ο χλμ. και Θεσσαλονίκης – Ιερισσού, από 75ο έως 90ο χλμ., στις παλιές εθνικές οδούς Θεσσαλονίκης – Ιερισσού (μέσω Χολομώντα) και Θεσσαλονίκης – Αρναίας (μέσω Χολομώντα), στις επαρχιακές οδούς Πολυγύρου – Ταξιάρχη (μέσω Τσουκαλά), Βαρβάρας – Ολυμπιάδας και στα οδικά δίκτυα Δάφνης – Καρυών και Καρυών – Αγ. Παύλου, στο Άγιο Όρος.

Επίσης, στο νομό Πέλλας, από και προς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρρα, μέσω της Κερασιάς, από το 20ο έως 25ο χλμ και μέσω της Άρνισσας, από 9ο έως 25ο χλμ., ενώ στο νομό Πιερίας στην εθνική οδό Κατερίνης-Ελασσόνας, από 30ο έως 44ο χλμ. και Κατερίνης - Χιονοδρομικού Κέντρου Ελατοχωρίου.

Στη Φλώρινα, λόγω κατολίσθησης, διακόπηκε η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από 18ο έως 30ο χλμ, ενώ εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης, διακόπηκε η κίνηση των οχημάτων, στον ίδιο δρόμο, από το 22ο έως το 28χλμ, αλλά για τα οχήματα που κινούνται από Καστοριά προς Φλώρινα. Να σημειωθεί, ότι σ΄ολόκληρο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο του νομού Φλώρινας, η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται με αλυσίδες, εκτός από τις πεδινές περιοχές του Δήμου Αμυνταίου.

Στο νομό Καστοριάς, χρειάζονται στις επαρχιακές οδούς Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από 14ο έως 22ο χλμ., Καστοριάς – Ιωαννίνων (μέσω Νεστορίου), από 35ο έως 45ο χλμ και στο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο νομού, στο νομό Γρεβενών, στις επαρχιακές οδούς που συνδέουν τα Γρεβενά με την Σαμαρίνα, από 15ο έως 54ο χλμ., με το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, από 13ο έως 45ο χλμ., με το Μέτσοβο, από 20ο - 40ο χλμ., με το Περιβόλι, από 18ο έως 43ο χλμ. και σ΄ολόκληρο το οδικό δίκτυο του δήμου Δεσχάτης.

Στο νομό Τρικάλων, στις εθνικές οδούς Τρικάλων – Ιωαννίνων, από 28ο (θέση Μουργκάνι) έως 62ο χλμ. (Δ.Δ. Μαλακασίου), Μουργκανίου – Γρεβενών, από 1ο έως 30ο χλμ (Δ.Δ. Αγιόφυλλου), Τρικάλων – Άρτας, από 34οχλμ, (θέση Κακόρεμα Δ.Δ. Ελάτης), έως 75ο χλμ, (γέφυρα Αλεξίου), στις επαρχιακές οδούς, Πύλης – Μεσοχώρας, από 22ο χλμ (θέση Ισιώματα Δ.Δ. Στουρναρείκων), έως το 55ο χλμ (Δ.Δ. Μεσοχώρας), Καλαμπάκας – Ασπροποτάμου, από 33ο χλμ (Δ.Δ. Καστανιάς) έως 68ο χλμ (Δ.Δ. Χαλικίου), του Δήμου Καλαμπάκας, των Δ.Ε. Χαλικίου, Ανθούσας, Κατάφυτου, Καλλιρόης, Στεφανίου, Κρανιάς, Δολιατών, Πολυθέας και Μηλιάς και το επαρχιακό ορεινό δίκτυο Δήμου Πύλης.

Στο νομό Καρδίτσας, στις επαρχιακές οδούς, Καρδίτσας - Άρτας, από 13ο έως 61ο χλμ (θέση Τύμπανος), Καρδίτσας – Φράγματος Ν. Πλαστήρα (μέσω Μοσχάτου), από 16ο χλμ., Μουζακίου – Λίμνης Πλαστήρα, από 8ο έως 13ο χλμ.,Μουζακίου - Στεφανιάδας, από 10ο έως 22ο χλμ (θέση Αγ. Νικόλαος), Μητρόπολης – Μορφοβουνίου – Φράγματος Πλαστήρα (μέσω Νεοχωρίου), από 21ο έως 42ο χλμ., Κέδρου - Ρεντίνας - Καρπενησίου, από 46ο έως 62ο χλμ. (θέση Ζαχαράκη), Καρδίτσας Μητρόπολης – Διασταύρωση Μεσενικόλα –Ιερά Μονή Κορώνης –Τσαρδακίου, από 16ο χλμ.

Στο νομό Λάρισας, στις επαρχιακές οδούς Γόννων – Καλλιπεύκης, από 14ο έως 24ο χλμ. και Καλλιπεύκης – Π. Παντελεήμονα, από 1ο έως 10ο χλμ, ενώ στο νομό Μαγνησίας, στους δρόμους που συνδέουν το Βόλο με τη Ζαγορά, από Άνω Κλάδο, από 17ο έως 44 χλμ και από Κάτω Κλάδος, από 47ο έως 67ο χλμ.

Τέλος, στο νομό Θεσσαλονίκης, που χιόνιζε πυκνά μέχρι το μεσημέρι, κλειστή, λόγω παγετού, είναι η επαρχιακή οδός Χορτιάτη – Αγ.Βασιλείου (διασταύρωση Αγ. Βασιλείου), ενώ στο Κιλκίς, από την χθεσινή βροχόπτωση και την υπερχείλιση του Γαλλικού ποταμού, διακόπηκε η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Μανδρών-Γαλλικού.
Στο νομό Ιωαννίνων το θερμόμετρο δείχνει -4 βαθμούς στο Μέτσοβο και -3 στο Ανατολικό Ζαγόρι. Από τις 6 το πρωί, χιονίζει και μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων ενώ στην Κόνιτσα σήμερα δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία λόγω σφοδρής χιονόπτωσης.

Σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού, εργάζονται 37 μηχανήματα της περιφέρειας και των δήμων, προκειμένου να μην κλείσουν οι δρόμοι και αποκλειστούν χωριά.

Ασταμάτητα χιονίζει σε όλη τη Φθιώτιδα. Στον Δομοκό δόθηκε εντολή να κλείσουν τα σχολεία, καθώς η κυκλοφορία διεξάγεται με προβλήματα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο. Στα ορεινά της δυτικής και κεντρικής Φθιώτιδας το χιόνι φτάνει τα 10 με 15 εκατοστά. Σε σημεία της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας και της εθνική οδού Λαμίας - Δομοκού εκχιονιστικά μηχανήματα ρίχνουν αλάτι.

Στην εθνική οδό Λαμίας-Άμφισσας, κατά περιόδους επικρατεί έντονη χιονόπτωση και σε ορισμένες περιπτώσεις η τροχαία προχωράει σε διακοπή της κυκλοφορίας των φορτηγών, έτσι ώστε τα εκχιονιστικά μηχανήματα, να ανοίξουν τον δρόμο από το χιόνι ρίχνοντας αλάτι, ενώ στη συνέχεια επιτρέπουν και πάλι την κυκλοφορία των οχημάτων.

Προβλήματα στο ορεινό οδικό δίκτυο της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας έχουν προκαλέσει οι χιονοπτώσεις και οι βροχοπτώσεις.

Ειδικότερα, στην Αχαΐα έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω χιονόπτωσης, στη διαδημοτική οδό από την Περιστέρα της Αιγιάλειας προς το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων.

Επίσης, με αντιολισθητικές αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους Πατρών - Καλαβρύτων, μέσω Χαλανδρίτσας, Καλαβρύτων - Αιγίου, μέσω Πτέρης, Καλαβρύτων - Διακοπτού, μέσω Μεγάλου Σπηλαίου, Καλαβρύτων - Κλειτορίας, μέσω Πριόλιθου και Λουσών, Πτέρης - Καλαβρύτων στη θέση Πυργάκι, Δεμέστιχα - Λεόντιο, μέσω Χαλανδρίτσας και από τα Καλάβρυτα προς το χιονοδρομικό κέντρο.

Στην Αιτωλοακαρνανία, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στην εθνική οδό Αγρινίου - Καρπενησίου, από το 35ο έως το 45ο χιλιόμετρο, στην επαρχιακή οδό Καλλιθέας - Προυσού, από την τοπική κοινότητα Λαμπιρίου έως τη θέση Αραποκέφαλα, από την τοπική κοινότητα Σίμου έως τα όρια της δημοτικής ενότητας Πλατάνου και από την τοπική κοινότητα Λιμνίτσας, έως τα όρια της δημοτικής ενότητας Αποδοτίας.

Στο μεταξύ, λόγω κατολισθήσεων σε περιοχές του δήμου Ναυπακτίας, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στις τοπικές κοινότητες Γραμμένη Οξυά, Λεύκα, Μανδρινή και Παλεναίχωρο.

Επίσης, λόγω μεγάλου υδάτινου όγκου στην κοίτη του ποταμού Αχελώου, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στις γέφυρες Αυλακίου και Τέμπλας, με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να γίνεται από τη γέφυρα της Τατάρνας.

Με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοφορία στην εθνική οδό Καλαμάτας - Σπάρτης, από 28ο έως το 42ο χιλιόμετρο, λόγω του χιονιού. Εξάλλου, σε ετοιμότητα βρίσκεται η πολιτική προστασία στους δήμους και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει με χιονοπτώσεις την κεντρική Πελοπόννησο, από σήμερα το απόγευμα.

Από το τμήμα πολιτικής προστασίας του δήμου Τρίπολης επισημαίνεται ότι έχει γίνει η απαραίτητη προετοιμασία για να έχουν αλάτι όλα τα χωριά, ενώ θα λειτουργήσει όλο το 24ωρο η τηλεφωνική γραμμή 2713.600.407, στην οποία θα απευθύνονται οι πολίτες για τα προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν από την κακοκαιρία, ώστε να λάβουν βοήθεια.

Η κοινοπραξία που διαχειρίζεται τη λειτουργία του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα, καλεί τους οδηγούς να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις, να έχουν απαραιτήτως μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες και να γνωρίζουν να τις τοποθετήσουν. Επίσης, να έχουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στα ρεζερβουάρ των οχημάτων τους, να κρατούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα εκχιονιστικά μηχανήματα, να μην τα προσπερνούν, να κινούνται δεξιά και να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας, ενώ σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης κινούμενοι στον αυτοκινητόδρομο μπορούν να καλούν στο τετραψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 1025.

Λόγω χιονιού έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Λεβίδι-Νεμέα στο ορεινό τμήμα της Σκοτεινής και στην επαρχιακή οδό Άργους-Καρυάς από το 17ο έως το 20ο χιλιόμετρο.

Λόγω της χιονόπτωσης με δυσχέρεια και μόνο με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Τρίπολης-Σπάρτης από το 15ο έως το 23ο χιλιόμετρο, στην εθνική οδό Τρίπολης-Αρχαίας Ολυμπίας από το 16ο έως το 54ο χιλιόμετρο, στην εθνική οδό Τρίπολης-'Αστρους από 15ο έως το 20ο χιλιόμετρο, στην εθνική οδό Καλαμάτας - Σπάρτης από το 28ο έως το 42ο χιλιόμετρο και στην παλαιά εθνική οδό Τριπόλεως-Άργους, στον Αχλαδόκαμπο.

Επίσης, με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Περαχώρας-Σχοίνου Κορινθίας, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της ορεινής δυτικής Κορινθίας, στην επαρχιακή οδό Τρίπολης - Καστρίου - Αγ. Πέτρου και Βλαχοκερασιάς Κολλινών στην Αρκαδία.

Προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες λόγω θυελλωδών ανέμων

Θυελλώδεις άνεμοι 9 με 10 μποφόρ πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή, ήδη από το λιμάνι του Πειραιά δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων για το βορειοανατολικό Αιγαίο, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, ενώ τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό γίνονται μόνο με πλοία κλειστού τύπου και κατά κρίση πλοιάρχου.

Τα δρομολόγια στη γραμμή Πέραμα-Παλούκια γίνονται κανονικά ενώ η γραμμή Μέγαρα Σαλαμίνα είναι κλειστή.

Σε ισχύ είναι η απαγόρευση απόπλου από το λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Κλειστές παραμένουν οι γραμμές Αγ.Μαρίνα- Νέα Στύρα, Βόλος-Σποράδες, Καβάλα-Πρίνος.Κανονικά γίνονται τα δρομολόγια στις γραμμές Κεραμωτή Καβάλας-Λιμένας Θάσου, Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα Λευκίμμη. Τα δρομολόγια στη γραμμή Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη γίνονται κατά κρίση πλοιάρχου.

Κλειστές είναι οι γραμμές Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλονιά. Ανοιχτή είναι η πορθμειακή γραμμή Ρίου-Αντίρριου.

Το ΛΣ συστήνει στους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδεύσουν, πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους τουριστικά πρακτορεία.

Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, το επόμενο διήμερο προβλέπονται:

Κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις σε όλες τις ορεινές, ημιορεινές αλλά και σε πεδινές περιοχές κυρίως της ανατολικής και βόρειας χώρας. (Από το απόγευμα της Δευτέρας, στις περιοχές περιλαμβάνεται και η Αττική κυρίως τα βόρεια και ανατολικά του νομού).

Βόρειοι άνεμοι που τη Δευτέρα (09-02-2015) η έντασή τους θα φτάνει στα δυτικά πρόσκαιρα τα 8 με 9 μποφόρ, στα ανατολικά τα 8 με 10 μποφόρ έως την Τρίτη (10-02-2015) ενώ στο Αιγαίο θα διατηρηθούν στα 9 και τοπικά στα 10 μποφόρ έως και την Τετάρτη (11-02-2015).

Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε όλα τα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τη Δευτέρα (09-02-2015) σε όλες τις ανατολικές και νότιες κυρίως θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές της χώρας που σταδιακά την Τρίτη (10-02-2015) θα περιοριστούν στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και θα εξασθενήσουν.

Η κακοκαιρία θα παρουσιάσει ύφεση στις περισσότερες περιοχές της δυτικής, κεντρικής και βόρειας χώρας την Τρίτη (10-02-2015) ενώ στις υπόλοιπες την Τετάρτη (11-02-2015), όμως η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση σε όλη τη χώρα από τη Δευτέρα (09-02-2015) και στα ηπειρωτικά από την Τρίτη (10-02-2015) θα σημειωθεί παγετός κατά τόπους ισχυρός.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας με ανακοίνωση της συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων, των χιονοπτώσεων και του παγετού.
Keywords
χωρα, σχολεια, κλειστα σχολεια, χωρα, αιγαιο, αθηνα, κοζανη, καστορια, διοδια, θεσσαλονικη, χλμ, φλώρινα, καλαβρυτα, καλαματα, ολυμπια, συγκοινωνιες, πειραιας, κρητη, ισχύ, νέα, ΕΜΥ, κινηση στους δρομους, τελη κυκλοφοριας, δημοτικες εκλογες 2010, καθαρα δευτερα, διακοπη ρευματος, αλεξανδρουπολη, κερκυρα, 600 δις, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, εκλογες 2010 δημοτικες, χιονι, χιονια, φλώρινα, γρεβενα, δαφνης, δωδεκανησα, εθνικη, ζακυνθος, ηγουμενιτσα, θηβα, κεφαλονια, κυκλαδες, κυλληνη, νησια, σαμοθρακη, σαλαμινα, υφεση, υψος, φθιωτιδα, ωρα, αγιο ορος, αιτωλοακαρνανια, αλατι, αξονες, αρκαδια, αττικη, βοηθεια, βορεια, βορεια προαστια, βραδυ, βρισκεται, γεγονος, γεφυρα, γινει, γινεται, γινονται, δερβενοχωρια, δευτερα, δειχνει, δρομολογια, διημερο, δικτυο, δικτυα, δοθηκε, υπαρχει, ζαγορι, ζαγορα, ιδιο, καρπενησι, κυμα, κινηση, κιλκις, κονιτσα, κορινθος, λεβιδι, λευκα, λειτουργια, ληψη, λιμενικο σωμα, λιμενικο, νεμεα, οδος, οινοη, ορια, ορος, οχηματων, οχηματα, πεντελη, πλοια, προβληματα, πρωι, ρεζερβουαρ, ρευμα, σαμαρινα, συνεχεια, σωμα, στυρα, τμημα, τριτη, τριπολη, τροχαια, ισχύ, ισχυρος, φτανει, χειροτερα, χλμ, ωρες, μποφορ, εκχιονιστικα, εθνικο, ηπειρωτικα, ιδιαιτερα, θερμομετρο, θερμοκρασια, θηβας
Τυχαία Θέματα