Χασιμο χρονου

09:31 21/1/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Αγαπητό Fimotro,
ότι συμβαίνει από εδώ και πέρα στο πολιτικό τοπίο είναι τραγικό χάσιμο χρόνου. Η κατάσταση του γενικευμένου μπάχαλου, όμοια με το τέλος κάθε τραγικής κυβέρνησης, δεν ωφελεί..
κανέναν. Όσο πιο γρήγορα δοθεί μία λύση που να αρμόζει στη δημοκρατία που υποτίθεται ότι έχουμε σαν πολίτευμα, τόσο το καλύτερο. Και στο τέλος του δρόμου δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά εκλογές. Και μάλιστα άμεσα.

Ακόμα και προσωπικά
αν πάει ο Σαμαράς να μοιράσει πόρτα-πόρτα από 500 ευρώ σε κάθε οικογένεια, δε θα γλυτώσει τη συντριβή.

Σ' όσους Ξηρούς κι αν ανοίξουν την πόρτα προς την προβοκάτσια, κανένας δεν πρόκειται να ξεχάσει την άδεια τσέπη του. Τρόμο προκαλεί το κλάμα του μωρού που δεν έχει γάλα, του παιδιού που θέλει σοκολάτα, κι όχι τα ''επαναστατικά κλάματα'', διαβασμένα από το autocue, ενός συνταξιούχου τρομοκράτη.

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για 39 χρόνια κορόιδεψαν τον Ελληνικό λαό, έφαγαν ήπιαν και δοξάστηκαν στην υγειά του. Αυτό δεν το ξεχνάει ποτέ κανένας. Η τιμωρία που αποφάσισαν οι πολίτες, ήταν να διαλύσουν τα κόμματα αυτά απλά και μεθοδικά. Οδηγώντας στην ηγεσία τους αρχικά πολιτικούς που ούτε για να φτιάχνουν καφέδες στο κυλικείο δεν έκαναν, και στην συνέχεια αναθέτοντάς τους να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά του μνημονίου.

Μία τιμωρία που θα τους οδηγήσει πολύ σύντομα στην ιστορική ταπείνωση και στον αφανισμό. Ακόμα και οι δικοί τους θα τους χλευάζουν, όταν θα κλείνουν φεύγοντας την πίσω πόρτα του Μαξίμου.

Ευχαριστώ
Keywords
Τυχαία Θέματα