Χάσαμε και από τους σλοβένους – δεν έχουμε ποιότητα και σοβαρό προπονητή

18:36 3/9/2017 - Πηγή: Fimotro

Με δυο παίκτες μόνο καμία ομάδα Μπάσκετ δεν μπορεί να κερδίσει την αντίπαλό της, όταν μάλιστα αυτή έχει στις τάξεις της 2-3 παικταράδες από το ΝΒΑ. Το πάλεψε η Εθνική όσο έπαιζαν ο Παπαγιάννης και ο Σλούκας αλλά στο τέλος δεν άντεξε και έκανε μια ακόμα ήττα, ακόμα πιο οδυνηρή από τη Γαλλία, χάνοντας με 6 πόντους από την Σλοβενία. Η Εθνική έδειξε καλύτερη εικόνα σε σχέση με τη Γαλλία,

προσπάθησε να εμφανιστεί σαν ομάδα απέναντι στη Σλοβενία, όμως πέταξε όμως και την ευκαιρία για νίκη (78-72) και πλέον κινδυνεύει με άμεσο αποκλεισμό από τον όμιλο! Τραγικό κοουτσάρισμα από τον Μίσα που έχασε κατά κράτος ένα ακόμα ματς από τον αντίπαλο προπονητή. Η κριτική για τους τρεις βασικούς παίκτες μας που αποτελούν τον κορμό της ομάδας:

Καλάθης: Εντελώς για κλάματα. Το πάλεψε, άλλα ποιότητα και σουτ μηδέν, όπως πάντα.

Μπουρούσης: Προσπάθησε αλλά πλεον δεν μπορεί να παίξει πάνω από 5 λεπτά. Αντί να τον έχει φρέσκο στα τελευταία λεπτά ο Μίσας, τον έβαζε στη θέση του Παπαγιάννη πουεκείνη την στιγμή ήταν ο καλύτερος του γηπέδου και ενώ οι Σλοβένοι είχαν αδυναμία στις θέσεις; 4 και 5!

Πρίντεζης: Τα έφτυσε από την υπερπροσπάθεια. Δεν ξεκουράστηκε σχεδόν καθόλου, τον… έσκασε ο Μίσας και δεν είχε κανένα σοβαρό μπακ απ στη θέση 4.

Τα δεκάλεπτα: 23-13, 35-30, 52-58, 78-72

Τα στατιστικά των παικτών μας στον πίνακα που βλέπετε.

Keywords
Τυχαία Θέματα