Χαμος στο twitter για την μερσεντες του μπαμπα του ραπερ γραμματεα...

15:30 25/1/2016 - Πηγή: Fimotro
Μπορεί τις τελευταίες ημέρες -και μέχρι χθες αργά το βράδυ- να ήταν πρώτο trend ...
στο Τwitter ο #1_xronos_syriza, ωστόσο, τη θέση του «έκλεψε» τη Δευτέρα η... Μερσεντές του μπαμπά του ράπερ του γραμματέα της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τις αποκαλύψεις με τους διορισμούς, ο γραμματέας της νεολαίας του κόμματος, Ιάσονας Σχινάς-Παπαδόπουλος, προκάλεσε εκ νέου το βράδυ της Κυριακής, όταν εμφανίστηκε στο κλειστό του Ταε Κβο Ντο για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα
με την οικογενειακή Μερσεντές.

Η εικόνα αυτή δεν έμεινε ασχολίαστή, ενώ τα πληκτρολόγια πήραν αμέσως «φωτιά» με αιχμηρά και χιουμοριστικά «τιτιβίσματα» για τον ράπερ του ΣΥΡΙΖΑ και την οικογένειά του.

«Εκάλη, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη», ήταν ένα από τα επίμαχα tweet, ενώ σε κάποιο άλλο αναφερόταν πως «την Μερσεντές την έκανε δώρο ο αντάρτης παππούς ρε συκοφάντες. Λάφυρο από τους Γερμανούς».

«Τσίπρας: εμάς μας ψηφίζει η Δραπετσώνα και το Αιγάλεω, εσάς η Εκάλη και το Κολωνάκι. Κι ο άλλος έσκασε μύτη στη φιέστα με Μερσεντές lol», έγραψε ένας χρήστης του γνωστού ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ένας άλλος «τιτίβισε: «Πόση πιο πολύ Ελλάδα να χωρέσει στην οικογένεια του ράπερ-γραμματέα με τη μερσεντες; Βρέθηκε η ελληνική απάντηση στο "Καρντάσιανς"».

Μερικά από τα «τιτιβίσματα» για την Μερσεντές του μπαμπά
Keywords
Τυχαία Θέματα