Αθωωθηκε ο προεδρος της καε ολυμπιακος π. αγγελοπουλος

ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ
Πανηγυρικά αθώωος κρίθηκε από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ ο συνιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης Αγγελόπουλος, με αφορμή ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο και τον έδειχνε να χειρονομεί στο...
ντέρμπι ΟλυμπιακούΠαναθηναϊκού
στο ΣΕΦ για την πρεμιέρα της Α1.
Μόλις γνωστοποιήθηκε η απόφαση η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας κατηγόρησαν ΜΜΕ ιδιοκτησίας του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου για «μεθοδευμένη, ευτελή προσπάθεια ενοχοποίησης», σημειώνοντας ότι «οι κατασκευασμένες κατηγορίες τελικά εξέθεσαν τον εμπνευστή και ενορχηστρωτή τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η μεθοδευμένη ευτελής προσπάθεια συγκεκριμένων μέσων αθλητικής ενημέρωσης, ιδιοκτησίας του Δ.Γιαννακόπουλου, να ενοχοποιηθεί η ΚΑΕ Ολυμπιακός και ο Πρόεδρός της για ανύπαρκτο «παράπτωμα» έπεσε στο κενό.

Με σημερινή απόφασή του, ο Αθλητικός Δικαστής απάλλαξε και τους δύο, κρίνοντας ότι δεν συνέτρεξε οιαδήποτε παράβαση κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στις 14/10/2013.

Οι κατασκευασμένες κατηγορίες τελικά εξέθεσαν τον εμπνευστή και ενορχηστρωτή τους».

Ιδού και η απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, ο οποίος απάλλαξε τον πρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός «για πειθαρχικά ελεγκλτέα ενέργειά του» στο ντέρμπι της πρεμιέρας.

«Απαλλάσσεται: 1) η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ και 2) ο κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Πρόεδρος της ως άνω ΚΑΕ, των πειθαρχικών ποινών για πειθαρχικά ελεγκτέα ενέργειά του, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 14-10-2013».
Keywords
Τυχαία Θέματα