Αριστα ...τα παει ο αντωνης σαμαρας

17:27 24/8/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
Οικονομικός συντάκτης ΕΣΗΕΑ
Αγαπητό Fimotro,
Σε καλό κλίμα... και με την δέσμευση Σαμαρά ότι... οι Έλληνες θα είναι συνεπείς αφόπλισε ουσιαστικά την δύσπιστη Μέρκελ ο Έλληνας πρωθυπουργός ο οποίος όπως έχουμε ξαναπεί έχει πάρει πάνω του το θέμα της...
διετούς παράτασης της χώρας μας!
Είναι γεγονός... ότι η Μέρκελ κοιτάζει το συμφέρων του Γερμανικού
λαού όπως τονίζει και δεν θέλει να χρηματοδοτήσει άλλο την Ελληνική πλευρά πλην όμως όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο πρόεδρος της Γαλλίας Ολάντ η... "Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην Ευρωζώνη" ρίχνοντας ουσιαστικά το "γάντι" για οικονομική στήριξη της Ελλάδος από την Γαλλική πλευρά!
Ο Έλληνας... πρωθυπουργός κατάφερε ουσιαστικά να... πιέσει στο να μην δημιουργηθούν άλλα "κολλήματα για την επιμήκυνση" αποπληρωμής του δημόσιου χρέους και έτσι το όλο θέμα πλέων εξαρτάτε από την έκθεση της τρόικα η οποία δεν έχει πια λόγους να είναι αρνητική για την επιμήκυνση!
Η επίσκεψη και στο... Παρίσι αναμένεται να φέρει στην δημοσιότητα και τις θέσεις των Γάλλων που είναι αρκετά θερμές και θα επηρεάσουν θετικά...
Ο Αντώνης Σαμαράς ...αποδεικνύει ότι μπορεί να συμπεριφερθεί ως Ευρωπαίος πολιτικός και κερδίζει συνεχώς έδαφος στο δύσκολο δρόμο της οικονομίας τονίζοντας: "ότι είμαι οικονομολόγος ο ίδιος"... και πορεύομαι για την σωτηρία της Ελλάδος!
Σας ευχαριστώ...
Keywords
Τυχαία Θέματα