Απολαυστε το ρεκορ του νεου seat leon cupra σto nurburgring (video+photos)

10:13 5/6/2014 - Πηγή: Fimotro

Με 280 ίππους, το νέο SEAT Leon Cupra δεν είναι μόνο ένα από τα πιο ισχυρά αυτοκίνητα της αγοράς στην κατηγορία του, αλλά και ένα από τα...
πιο δυναμικά.
Πρόσφατα, αυτό το Ισπανικό hatchback έκανε τον ταχύτερο γύρο στην κατηγορία του στο περίφημο Nordschleife της Γερμανικής πίστας Nürburgring, ένα νέο ρεκόρ.

Αλλά υπάρχει κάτι περισσότερο από τον συνολικό του δυναμισμό εδώ, όπως αποδεικνύεται από το χαρτοφυλάκιο της
Eibach. Τα Pro-Kit Performance ελατήρια, μειώνουν το κέντρο βάρους κι έχουν ως αποτέλεσμα μια χαμηλότερη σιλουέτα και πιο δυναμική συμπεριφορά.
Διαθέσιμα σύντομα στην παραγωγή με το Eibach Pro-B12 Kit, που μαζί με τα ελατήρια Pro-Kit, θα περιλαμβάνουν ειδικά προσαρμοσμένα αμορτισέρ αερίου Bilstein monotube. Επίσης, σε εξέλιξη είναι και τα αμορτισέρ Eibach Pro-Street-S, με εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα και τη δυνατότητα για μια μεμονωμένη ρύθμιση του ύψους. Οι Eibach Anti-Roll-Kit Performance Sway μπάρες, διατηρούν ό,τι υπόσχεται η ονομασία τους και μειώνουν τις κλίσεις του αμαξώματος με ένα ακόμα πιο σπορ set-up, ενώ μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα προϊόντα.

Τέλος, οι αποστάτες τροχών Eibach Pro-Spacer από αλουμίνιο, προσδίδουν στο Leon ακόμα μία ακόμη πιο ενεργητική εμφάνιση με τη διεύρυνση του μετατροχίου του αυτοκινήτου. Όλα τα προϊόντα ανάρτησης με το σήμα της Eibach, που είναι διαθέσιμα μέσω των εξουσιοδοτημένων εμπόρων, παρέχουν μια υψηλής ποιότητας προστασία στη διάβρωση και είναι πιστοποιημένα με το υψηλών προδιαγραφών και αυστηρών κανόνων του γνωστού TÜV της Γερμανίας, με όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο εγγυήσεις (www.eibach.de).ANAKAΛΥΨΤΕ ΤΟ ΝΕΟ SEAT LEON CUPRA ΕΔΩΔείτε τη photo gallery:
Keywords
Τυχαία Θέματα