Αποκαλυψεις και ανατροπες σε τηλεοπτικες αδειες «τραβεστι», το στε αποφασιζει!

11:22 29/9/2016 - Πηγή: Fimotro

Γράφει ο Κ.Π.

([email protected])

Ασυγκράτητοι από πάθος και μίσος οι υπερθεματιστές, με «στρατηγική και σχεδιασμό Μαξίμου», τα παίζουν όλα για όλα, σε έναν πόλεμο και μια μάχη τύπου Μαραθώνα. Μόνο που στη μάχη υπάρχουν Θερμοπύλες και …εφιάλτες(;) Ήδη η κυβέρνηση καταγράφει την πρώτη απώλεια μετά την αποχώρηση του ενός υπερθεματιστή. Το Μαξίμου μπαίνει σε νέες περιπέτειες! Τι Καλογρίτσας τι Σαββίδης. Το γυαλί έχει ραγίσει!

Αν αληθεύουν και οι πληροφορίες μας που προέρχονται από αξιόπιστες πηγές, τότε τα μαύρα σύννεφα όλο και περισσότερο θα πυκνώνουν πάνω από το Μαξίμου. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας, στους κλειστούς και σκοτεινούς θαλάμους της ΓΓΕΕ των 66-69 ωρών διαπραγμάτευσης των αδειών, δεν ήταν μια νύχτα «οργίων» αλλά νύχτες του Αγίου Βαρθολομαίου! Μάλιστα ο νομικός σύμβουλος των καναλιών ALPHA και STAR Πάνος Λαζαράτος που παρακολούθησε μέρος του μαγνητοσκοπημένου υλικού, σε αυριανή του συνέντευξη θα κάνει αποκαλύψεις. Με όλα αυτά ο δήθεν διαγωνισμός, δεν είναι μόνο στον αέρα, αλλά και ένα ταπεινωτικό χτύπημα στην κορυφή του Μαξίμου, σε Τσίπρα-Παππά.

Μετά τα βοσκοτόπια και τους λαγούς, που χάθηκαν στο νησί του Οδυσσέα, η τηλεοπτική ναυμαχία, μεταφέρεται στην ανοικτή θάλασσα του Αργοσαρωνικού αντί της Σαλαμίνος από ναυτικές δυνάμεις(Αλαφούζος-Μαρινάκης) με επίκεντρο το λιμάνι και τον όρμο Φαλήρου, που μάχονται για την κυριαρχία και επικράτηση στο τηλεοπτικό τοπίο και τον έλεγχο της εξουσίας. Αν μπει στο παιχνίδι και ο Ιβάν, Τότε η σύγκρουση από τη θάλασσα και το τηλεοπτικό πεδίο θα μεταφερθεί και στα γήπεδα!!!

Το τι έχουμε ακούσει αυτές τις μέρες από πολιτικούς, δημοσιογράφους και ενδιαφερόμενους καναλάρχες για τις τηλεοπτικές άδειες, σου πέφτουν τα μαλλιά …αν έχεις ή το «τσερβέλο». Φοροδιαφυγή εκατομμυρίων από υπερθεματιστές, απάτες, παράνομα δάνεια, Συριζα Bank Συριζα Channel κλπ κλπ.

Αγωγές, μηνύσεις, ενστάσεις, σκάνδαλα, νοθείες, παρατυπίες, και ένα σωρό άλλες κατηγορίες, ηθικές, κοινωνικές, οικονομικές και πάει λέγοντας. Όλοι εναντίον όλων. Καναλάρχες εναντίον καναλαρχών, καναλάρχες εναντίον του αντισυνταγματικού νόμου, της κυβέρνησης του ΓΓΕΕ και των μελών της επιτροπής για παράβαση καθήκοντος και προσφυγή στη δικαιοσύνη για κακουργήματα. Η ΝΔ να καταθέτει μήνυση και όλα τα κόμματα εναντίον της παρέας του Μαξίμου και του επικεφαλής αρχιερέα-Υπερκαναλάρχη Παππά!!!

Υψηλοί τόνοι στη βουλή με βουλευτές και κυβερνητικά στελέχη. Αιχμές για αριστερή διαπλοκή με κάλπικα στοιχεία και δημιουργία ενός νέου τηλεοπτικού πεδίου που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ΣΥΡΙΖΑ και την παραμονή του στην εξουσία. Όλα αυτά που συμβαίνουν στον τηλεοπτικό χώρο δείχνουν την κατάπτωση του πολιτικού συστήματος που θέλει να ελέγξει την ενημέρωση.

Από την άλλη, οι υποψήφιοι καναλάρχες, έπεσαν στην παγίδα της κυβέρνησης να συμμετέχουν σε έναν διαγωνισμό πρωτοφανούς ταπείνωσης και εξευτελισμού, πιστεύοντας ότι έτσι θα μοιράσουν τα «λάφυρα» που τους δίνει το Μαξίμου. Ξέχασαν βέβαια ότι πίσω από τα λάφυρα υπάρχει και ο «Δούρειος Ίππος» της κυβέρνησης!

Πιστεύουν ότι με τις τηλεοπτικές άδειες «τραβεστί», θα παίξουν ρόλο πρωταγωνιστή ή έστω συμπρωταγωνιστή. Έτσι, όσοι μπόρεσαν κατέβαλαν τα πρώτα λύτρα για να πάρουν σειρά στη μοιρασιά της εξουσίας και του χρήματος.

Απoγαλακτισμένο όμως το τηλεοπτικό πεδίο στη διαφημιστική επαιτεία, δεν μπορεί να προσφέρει λάμψη, ομορφιά, χρήμα και εξουσία που επιθυμούν οι ενθουσιώδης υπερθεματιστές-καναλάρχες, ούτε τη δόξα του Μπερλουσκόνι, Μέρντοχ κ.ά.

Η εκτιμησή μου, όπως την έχω γράψει πολλές φορές, είναι ότι ο διαγωνισμός αυτός και ο περιορισμός των αδειών σε 4, χωρίς την έγκριση των ανεξάρτητων αρχών-ΕΣΡ, θα εκπέσει πανηγυρικά και όλοι οι εμπλεκόμενοι θα μπουν σε νέες περιπέτειες. Η απελευθέρωση του τηλεοπτικού τοπίου θα έρθει πολύ σύντομα. Τότε τι θα γίνει με τα εκατομμύρια που πέταξαν στην ανοιχτή θάλασσα;

Το ΣτΕ, που συνεδριάζει αύριο σε ολομέλεια, θα δώσει τη λύση, με βάση το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους. Όποια και αν είναι η απόφαση, θα έχει συνέχεια σε πολιτικό και τηλεοπτικό επίπεδο, τόσο για την ιδιωτική τηλεόραση, όσο και για την ίδια την κυβέρνηση, που κινδυνεύει από τα ίδια της τα λάθη.

Πάντως μέχρι τώρα, όλες οι αποφάσεις του ΣτΕ που αφορούσαν ασφαλιστικά μέτρα των ενδιαφερομένων καναλαρχών ήταν αρνητικά. Λέτε η φράση του Αλέξη στη ΔΕΘ ότι είναι αδύνατον το ΣτΕ να βγάλει άλλη απόφαση από αυτή που επιθυμεί η κυβέρνηση; Δικαστές με Cojones έχουν το λόγο.

Νικόλα! λάθος σχεδιασμό έκανες, το καράβι βουλιάζει και εσύ ψάχνεις το στίγμα να δεις τη θέση του πλοίου. Φαίνεται όμως ότι εκεί στο Μαξίμου έχετε πάθει όλοι vertigo(απώλεια συνείδησης) και αδυναμία του «εγκεφάλου» να ανταποκριθεί στα κελεύσματα της κοινωνίας….

Keywords
Τυχαία Θέματα