Απογοητευτικος μαυρογιαλουρος

16:15 18/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Αγαπητό Fimotro,
απογοητευτικός και πρβλέψιμος μαυρογιαλούρος αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά ο Πρωθυπουργός Σαμαράς, αφού έσπευσε να πανηγυρίσει την ''επιτυχή'' έκβαση των ''διαπραγματεύσεων''...
με την Τρόικα, χωρίς όμως να μας αναλύσει τι ακριβώς περιλαμβάνει αυτή η συμφωνία, μοιράζοντας λεφτά στο λαό, από 500 ευρώ δηλαδή σ' ένα εκατομμύριο πολίτες.
Γιατί ασφαλώς έγινε μία νέα
συμφωνία και συμφωνήθηκαν κάποια πράγματα με τους δανειστές μας. Ήδη το ύψος του πλεονάσματος που με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει άμεσα στους πολίτες ο Πρωθυπουργός (500 εκ. ευρώ), μας προ'ι'δεάζει για το ψέμα που λέει ο Καλαματιανός. Γιατί ή υποχώρησε και δεν μοιράζει το 70% του πλεονάσματος που είχε υποσχεθεί, ή το πλεόνασμα ήταν πολύ μικρότερο από αυτό που μας έλεγε.
Όσο για το τι απέγινε με τη συμφωνία για το γάλα, τα φάρμακα και τις απολύσεις, αυτό θα το μάθουμε σιγά σιγά εν καιρώ, τη μέρα που κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα θα έχει συμβεί ή κάποιος χρυσαυγίτης θα έχει οδηγηθεί στη φυλακή.
Πληροφορώ τον Πρωθυπουργό ότι κανείς Έλληνας πολίτης δεν έχει ανάγκη να του επιστρέψει αυτός κι ο γελοίος αναπληρωτής του ένα πεντακοσάρικο, όλοι έχουν ανάγκη κι απαιτούν να τους επιστραφεί η χαμένη αξιοπρέπειά τους.
Ευχαριστώ
Keywords
Τυχαία Θέματα