Απο τα φιλικα αρχισε τις κουπες ο μπασκετικος ολυμπιακος

00:58 28/9/2013 - Πηγή: Fimotro
Ο Ολυμπιακός αυτή τη φορά δεν ήταν εντυπωσιακός. Όμως κατάφερε να κερδίσει ένα ματς στο οποίο βρέθηκε στο -15 στο τρίτο δεκάλεπτο κι αυτό λέει πολλά. Οι «ερυθρόλευκοι» με ήρωα τον Ματ Λοτζέσκι που πέτυχε το νικητήριο...
καλάθι επιβλήθηκαν 87-86 της Μπεσίκτας στην παράταση και κατέκτησαν το Rixos Cup. Πολύ καλή απόδοση είχαν και οι Κώστας Σλούκας και Σέντρικ Σίμονς, που συνδυάστηκαν για να στείλουν το
ματς στο έξτρα πεντάλεπτο. Ο νεαρός γκαρντ αναδείχθηκε και MVP του τουρνουά. Πολλά παράπονα είχαν από τη διαιτησία οι πρωταθλητές Ευρώπης.

Το ματς

Μάντζαρης, Σλούκας, Παπαπέτρου, Πέτγουεϊ και Σίμονς ήταν η πρώτη πεντάδα του Ολυμπιακού στο ματς. Οι δύο ομάδες άρχισαν πολύ νευρικά και στο πρώτο πεντάλεπτο το σκορ ήταν μόλις 4-2 με δύο καλάθια του Πέτγουεϊ. Τα τάιμ άουτ εκατέρωθεν δεν βοήθησαν και η τεχνική ποινή στον Γιώργο Μπαρτζώκα για διαμαρτυρία επέτρεψε στους γηπεδούχους να προηγηθούν 13-10 με τον Μπάκμαν.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε ρυθμό στην επίθεση και παρουσίαζε προβλήματα στην άμυνα. Από τεχνική ποινή στον Λο η Μπεσίκτας ξέφυγε με 29-19 στα μέσα της δεύτερης περιόδου έχοντας μπροστάρη τον Λόφτον. Ένα σερί 7-0 με πέντε πόντους του Σλούκα και δύο του Πρίντεζη έφεραν τους «ερυθρόλευκους» ξανά κοντά (29-26), ενώ και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο -3, 33-30, με γκολ-φάουλ του Πέτγουεϊ.
Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα