Απιστευτο : στηριζει απο τα μεσα του την κυβερνηση για την οικονομια και την κατηγορει για το ξυλο στον ζωγραφο!!!

ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ!
Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την επίθεση στον Χριστόφορο Ζωγράφο χωρίς να λέει το παραμικρό για τον Μελισσανίδη(!) ζητώντας τη δικαιοσύνη να επιταχύνει το έργο της εξέδωσε η...
ΠΑΕ Παναθηναϊκός με εντολή του Γ. Αλαφούζου! Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων τονίζεται πως «καταδικάζουμε απερίφραστα το θλιβερό γεγονός το οποίο δεν μπορούν να καπηλεύονται πρόσωπα ελεγχόμενα από την Δικαιοσύνη. Εγκαλούμε την κυβέρνηση
για την εγκληματική ανοχή που έδειξε τόσα χρόνια στην εξελισσόμενη σήψη του ποδοσφαίρου. Ανοχή, όπως έχουμε ήδη δηλώσει σημαίνει συνενοχή. Καλούμε δε την δικαιοσύνη να επιταχύνει το έργο της και να αποτρέψει την επικείμενη παραγραφή των αδικημάτων.»

Παράλληλα, κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επισημαίνουν πως «τόσο η ομάδα όσο και ο πρόεδρός της έχουν κατά τρόπο βάναυσο λοιδορηθεί και δεχθεί χυδαίες επιθέσεις από τις σκοτεινές δυνάμεις που αρνήθηκαν να αντιμετωπίσουν την τραγική πραγματικότητα, προτάσσοντας τα προσωπικά συμφέροντα απέναντι στο κοινό καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτός είναι και ο λόγος που το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει οδηγηθεί στην πλήρη απαξίωση και σε προφανές αδιέξοδο.»

«Το θλιβερό γεγονός, το οποίο και καταδικάζουμε απερίφραστα, δεν αποτελεί έκπληξη, αλλά φυσική κατάληξη του κατήφορου που έχει πάρει το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Ήμασταν και παραμένουμε προσηλωμένοι στο βασικό μας στόχο της εξυγίανσής του ελληνικού ποδοσφαίρου και δεν μας απέτρεψαν οι κάθε είδους ασχήμιες, ούτε οι εικονικές νεκροφόρες» σημειώνουν.

«Καλέσαμε σε συστράτευση όλους ανεξαιρέτως στον αγώνα αυτό. Λίγοι ήταν εκείνοι δυστυχώς που ανταποκρίθηκαν. Οι όποιες ευαισθησίες εκδηλώνονται σήμερα δεν επιτρέπεται να έχουν ευκαιριακό χαρακτήρα και να εξυπηρετούν επικοινωνιακούς σκοπούς ή να χρησιμοποιηθούν για το υπερασπιστικό οπλοστάσιο προσώπων ελεγχομένων από τη Δικαιοσύνη» τονίζουν.

«Τέλος, εγκαλούμε την Πολιτεία για την εγκληματική ανοχή που έδειξε τόσα χρόνια στην εξελισσόμενη σήψη του ποδοσφαίρου και καλούμε τη Δικαιοσύνη να επιταχύνει το έργο της και να μην αφήσει υποθέσεις που ερευνώνται να οδηγηθούν στην παραγραφή» επισημαίνουν.

Σύμφωνα με τους κύκλους της «πράσινης» ΠΑΕ, «θεσμικοί παράγοντες, όπως ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, που είναι ελεγχόμενοι από τη Δικαιοσύνη, δεν δικαιούνται να έχουν την ευθύνη της διοίκησης του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο άλλωστε οδήγησαν στο σημερινό θλιβερό κατάντημα».
Είναι αυτό που λέμε δεν πάει καθόλου καλά ο άνθρωπος. Στηρίζει από τα Μέσα του την κυβέρνηση και το μνημόνιο και την κατηγορεί σήμερα για την επίθεση στο Ζωγράφου!
Keywords
Τυχαία Θέματα