Απεβιωσε ο 26χρονος στρατης αλεξιδης...

14:58 8/7/2013 - Πηγή: Fimotro
ΝΕΟ ΣΟΚ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΙΛΙΓΚΑΡΙΔΗ- ''ΕΦΥΓΕ '' ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΟΞΕΙΑ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ !
Νέο σοκ στο χώρο της κωπηλασίας, καθώς μερικές εβδομάδες μετά την απώλεια του Ανδρέα Κιλιγκαρίδη ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί το θάνατο του Στρατή Αλεξίδη, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 26 ετών, επίσης από οξεία λευχαιμία!...

Ο Αλεξίδης, που είχε συμμετοχές
με τα ελληνικά χρώματα σε αρκετές διοργανώσεις αλλά από το 2009 είχε σταματήσει την αθλητική δραστηριότητά του ασχολούμενος με την προπονητική, έχασε τη μάχη με τη ζωή στη Νορβηγία, τόπο καταγωγής της μητέρας του.
Στην είδηση του θανάτου, η Ομοσπονδία (ΕΚΟΦΝΣ) εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον ξαφνικό και τόσο άδικο χαμό του αθλητή της κωπηλασίας Στρατή Αλεξίδη σε ηλικία μόλις 26 ετών.
Ο Στρατής Αλεξίδης, αθλητής του ΝΑΣ Αίολου Παμφίλων Μυτιλήνης απ΄όπου και η καταγωγή του καθώς και του Ομίλου Ερετών, είχε αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας και είχε διακριθεί στους διεθνείς στίβους την περίοδο 2003-2006. Στο ενεργητικό του είχε πολλές πανελλήνιες νίκες με τους συλλόγους που αγωνίστηκε.
Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΟΦΝΣ και όλη η κωπηλατική οικογένεια απευθύνουν τα θερμά συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια του άτυχου αθλητή και τους οικείους του. Καλό ταξίδι Στρατή!».
Keywords
Τυχαία Θέματα