Απεραντο... παρκινγκ οι δρομοι της αττικης

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΒΡΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Τουλάχιστον τριακόσιες κλήσεις είχε δεχθεί μέχρι σήμερα το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία για αντλήσεις υδάτων και παροχή βοήθειας σε εγκλωβισμένους επιβάτες οχημάτων στην Αττική, λόγω συσσώρευσης...
υδάτων από την έντονη βροχόπτωση της Δευτέρας.

Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίστηκαν κυρίως στο Περιστέρι,
στο Καματερό, στο Ιλιον και στις Αχαρνές.

Είκοσι συνεργεία της Πυροσβεστικής έλαβαν μέρος στην επιχείρηση αντιμετώπισης των προβλημάτων.την Αττική

Λόγω συσσώρευσης υδάτων, η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της οδού Πειραιώς διακόπηκε για μία περίπου ώρα από το ύψος της Πέτρου Ράλλη έως την Χαμοστέρνας. Αυτή την ώρα η κυκλοφορία στην Πειραιώς έχει αποκατασταθεί.

Eπίσης διακόπηκε η κυκλοφορία στην υπόγεια γέφυρα της λεωφόρου Συγγρού στο Δέλτα Φαλήρου.

Στη λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος της Ιεράς Οδού, στο ρεύμα προς Πειραιά, η κυκλοφορία διεξαγόταν νωρίτερα μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα συνάντησαν οι οδηγοί και στη λεωφόρο Αμφιθέας, στο ρεύμα προς Αθήνα, λόγω της βροχόπτωσης.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Βροχοπτώσεις σημειώνονται και στην Πελοπόννησο, καθώς το κύμα κακοκαιρίας έρχεται από τα δυτικά, με μικροπροβλήματα να έχουν αναφερθεί στη Μεσσηνία και συγκεκριμένα στην Καλαμάτα και την ευρύτερη περιοχή.

Στη Θουρία ο ξεροπόταμος Ξερίλας κατέβασε πολύ νερό και παρέσυρε τρία παρκαρισμένα αυτοκίνητα, ενώ η Πυροσβεστική παρενέβη και στα Χριστοφυλαίϊκα για την απομάκρυνση δένδρων που έπεσαν από τον αέρα.

Στην ορεινή Αρκαδία κεραυνός που έπεσε το μεσημέρι, έκοψε στα δύο τον δρόμο Χρυσοβίτσι - Στεμνίτσα ανοίγοντας χαντάκι βάθους σχεδόν ενός μέτρου, διακόπτοντας την κυκλοφορία.
Keywords
Τυχαία Θέματα