Απαγωγή λεμπιδάκη: «γνωστοί οι δράστες, πολιτικός σεισμός με την αποκάλυψή τους»

11:47 29/9/2017 - Πηγή: Fimotro

Νέο μήνυμα στο Candia News για την υπόθεση Λεμπιδάκη έστειλε η Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης μέσω του οποίου, αφού δηλώνει ότι η ΕΛ.ΑΣ. χειρίστηκε και χειρίζεται άψογα και με ¨χειρουργική ακρίβεια ¨ αυτήν την υπόθεση, ισχυρίζεται ότι οι δράστες ήταν γνωστοί στην ΕΛ.ΑΣ. από τον πρώτο μήνα, όμως η σύλληψή τους θα προκαλούσε πολιτικό σεισμό και ουσιαστικά η επιχείρηση δεν ολοκληρώθηκε.
Δείτε αναλυτικά τί αναφέρουν:
Αποκαλύπτουμε την αλήθεια στην απαγωγή Μιχάλη Λεμπιδάκη
Αυτά που θα διαβάσετε δεν μπορεί κανείς να σας τα

πει επίσημα . Το λόγο θα τον καταλάβετε .
Η Ελληνική Αστυνομία από τον 1ο μήνα γνώριζε τους δράστες της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη τους οποίους αναζητά πλέον μαζί με τον απαχθέντα .
Ο Τρόπος εντοπισμού απλός . Φτιάχνεις μια λίστα με 150 υπόπτους και τους παρακολουθείς και στην τουαλέτα .
Τη λίστα αυτήν , την διευρύνεις και την εξειδικεύεις συνέχεια .
Όταν όμως η ομάδα της ΕΛ.ΑΣ που διαχειρίζεται όλη την υπόθεση ¨έφτασε¨ στους εγκεφάλους της απαγωγής , όταν έφτασε στους εντολείς , όλοι πάγωσαν .
Η σύλληψή τους θα προκαλούσε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ !!
Η σύλληψη των εγκεφάλων της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη , θα ταρακουνούσε το πολιτικό σύστημα της χώρας.
Όλη η επιχείρηση ¨μπλόκαρε ¨
Το τεράστιο ποσό που ζητούσαν οι απαγωγείς συνιστούσε και συνιστά ¨στρατηγικό οικονομικό στόχο ¨ . Θα εξόντωνε όλη την επιχειρηματική δράση της οικογένειας αφού θα την ανάγκαζε να αποσυρθεί από συγκεκριμένη επιχειρηματική – οικονομική δραστηριότητα … αυτός είναι και ένας επιπλέον στόχος της απαγωγής .
Τότε κρίναμε επιτακτική την παρέμβασή μας . Πιστεύουμε ότι δώσαμε μια άλλη τροπή στην πρωτόγνωρη αυτή απαγωγή αφού , προκαλέσαμε την παρέμβαση της κοινωνίας , ακριβώς για να σπάσει αυτή η ¨εμπλοκή¨
Ποιοι είμαστε ; Μια πολυμελής ομάδα ΚΑΙ εν ενεργεία αστυνομικών που σιχαθήκαμε τη διαπλοκή και τη διαφθορά τη ¨βρωμιά και τη σαπίλα ¨ και συστήσαμε την δική μας ¨ιδιαίτερη¨ αστυνομική υπηρεσία .
Δεν είναι λοιπόν τυχαίο , ότι ο Περιφερειάρχης Κρήτης ζήτησε καταχειροκροτούμενος από όλους τους παρευρισκόμενους , από τον Πρωθυπουργό κατά την ομιλία του στο Αναπτυξιακό Συνέδριο Κρήτης πρόσφατα , παρουσία του μισού υπουργικού συμβουλίου , ¨να δώσει η πολιτεία επιτέλους ένα τέλος σε αυτήν την απαγωγή ¨
Είχαν προηγηθεί οι δημόσιες επικλήσεις για το θέμα του Δημάρχου Ηρακλείου , του Μητροπολίτη Κρήτης , από φίλους , φορείς και προσωπικότητες της Νήσου και τώρα τελευταία και του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.
Η λύση συνεπώς στο γόρδιο αυτό δεσμό της απαγωγής του επιχειρηματία ¨Μιχάλη Λεμπιδάκη ¨, απαιτεί Πολιτική Βούληση
Αυτό εφεξής να το ξέρετε !!
Η Ελληνική Αστυνομία χειρίστηκε και χειρίζεται άψογα και με ¨χειρουργική ακρίβεια ¨ αυτήν την υπόθεση , ¨παραδίδοντας μαθήματα ¨ ισορροπιών και στρατηγικής .
Της καταλογίζουμε όμως μια σχετική ¨παρέκκλιση ¨ από τα υπηρεσιακά της καθήκοντα .
Εσείς θα κρίνεται στο τέλος εάν , είναι ή όχι αποδεκτή.
Συνεχίζεται με εκπλήξεις …..
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
[email protected]

Πηγή: candianews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα