Αντωνη παρε την αποφαση και διελυσε τη βουλη πριν τη δευτερη ψηφοφορια...

ΕΣΥ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ "ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ";
Αντώνη καλημέρα και Χρόνια Πολλά για τις ημέρες.
Κάθε φορά που θα σου στέλνουμε επιστολή, θα σου υπενθυμίζουμε ότι εμείς εδώ στο Fimotro δεν μασάμε τα λόγια μας.
Πάμε λοιπόν...
Αντώνη σε αντίθεση με τους άχρηστους συμβούλους που έχεις δίπλα σου, εμείς θα σου δώσουμε διέξοδο η οποία -υπό προϋποθέσεις- θα μπορέσει να σε διασώσει, όχι φυσικά πολιτικά, αλλά ηθικά απέναντι στην κοινωνία και τον κόσμο
της παράταξής σου.
Αντώνη, ανέλαβε εσύ ο ίδιος πρωτοβουλία και πριν τη διεξαγωγή της δεύτερης ψηφοφορίας διέλυσε τη βουλή για να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές. Μόνο αυτή η λύση θα σε διασώσει ηθικά. Πρόσεξε, όμως. Θα σε διασώσει ηθικά, όχι πολιτικά.
Πολιτικά Αντώνη μας έχεις τελειώσει προ πολλού. Τα λάθη που διέπραξες ήταν εγκληματικά. Οι ίδιοι οι Νεοδημοκράτες θα σε τιμωρήσουν πολύ σκληρά.
Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι μικρομεσαίοι και οι μισθωτοί, οι δικοί σου δηλαδή ψηφοφόροι, το έχουν πάρει απόφαση. Θα σου ρίξουν μαύρο γιατί τους έριξες εσύ πρώτος στον καιάδα της ανυποληψίας, της οικονομικής αβεβαιότητας και της αυτοκτονίας.
Γι αυτό σου επισημαίνουμε Αντώνη ότι δεν έχεις άλλη επιλογή. Ο πολιτικός σου χρόνος τελείωσε. Κοίταξε τουλάχιστον να διατηρήσεις ότι μπορείς από την υστεροφημία σου. Αν υπάρχει ίχνος και από αυτή.
Τις εκλογές Αντώνη δεν θα τις χάσεις για τα Μνημόνια. Τις εκλογές Αντώνη θα τις χάσεις γιατί εξαθλίωσες τους δικούς σου ψηφοφόρους. Τους ψηφοφόρους της κεντροδεξιάς παράταξης.
Αντώνη δεν έχεις άλλη λύση. Η χώρα βουλιάζει, η ατμόσφαιρα στο πολιτικό σύστημα μυρίζει μπαρούτι, η κοινωνία δεν ενδιαφέρεται πως θα λέγεται ο νέος Πρόεδρος.
Αντώνη η λύση είναι μια. Ξέρεις και εσύ καλύτερα από εμάς ότι με τις παρούσες συνθήκες δεν πρόκειται να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας ούτε στην τρίτη ψηφοφορία. Πάρε λοιπόν την απόφαση. Διέλυσε τη Βουλή πριν τη δεύτερη ψηφοφορία και πήγαινε σε εκλογές. Πάρε εσύ την πρωτοβουλία να οδηγήσεις τη χώρα σε πρόωρες κάλπες. Πάρε εσύ την πρωτοβουλία και όχι οι Βουλευτές.
Αντώνη, εσύ δεν μιλάς για "καθαρές λύσεις"; Ορίστε λοιπόν. Πιο καθαρή λύση από τις εκλογές δεν υπάρχει. Άσε λοιπόν την κοινωνία να εκφραστεί. Υπάρχει τίποτα πιο δημοκρατικό;
Fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα