Αντιμετωπος με την πιο δυσκολη στιγμη της πρωθυπουργιας του...

15:38 26/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Ρεσιτάλ δεσποτικής αντίληψης ετοιμάζεται να δώσει ο Σουλτάνος του Βοσπόρου σε περίπτωση που το κόμμα του ...
βγει αλώβητο από τις δημοτικές εκλογές της Κυριακής.

Εφόσον το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης επικρατήσει στις δημοτικές εκλογές, ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ταγίπ Ερντογάν θα περάσει στην αντεπίθεση προκειμένου να κλείσει το στόμα των επικριτών του οι οποίοι έσπευσαν να του δείξουν την...έξοδο μετά την αποκάλυψη των σκανδάλων
διαφθοράς , τη ροζ ιστορία με την πρώην Μις Τουρκία αλλά και την λαϊκή οργή για την πολιτική της κυβέρνησής του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Zaman" ,μετά την λογοκρισία στο Twitter, ο ισχυρός άνδρας της Τουρκίας βάζει στο στόχαστρο το Facebook και το You Tube αγνοοώντας επιδεκτικά την απόφαση τουρκικού δικαστηρίου , το οποίο ήρε σήμερα την απαγόρευση χρήσης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης Τwitter . Η απόφαση λήφθηκε από διοικητικό δικαστήριο της Άγκυρας, έξι ημέρες μετά την κίνηση της δημόσιας αρχής τηλεπικοινωνιών να απαγορεύσει την χρήση του συγκεκριμένου ιστότοπου. Μέχρι στιγμής, η κυβέρνηση της Αγκυρας δεν έχει σχολιάσει την απόφαση του δικαστηρίου,ωστόσο, για τον Τούρκο πρωθυπουργό, το Twitter αποτελεί ένα δίκτυο το οποίο διασπείρει τις κατηγορίες της διαφθοράς εναντίον του ιδίου και προσώπων του καθεστώτος του, λίγες ημέρες πριν από τις δημοτικές εκλογές της 30ής Μαρτίου.

Ο Ερντογάν σφυρίζει αδιάφορα στις δικαστικές αποφάσεις αλλά και στις φήμες που οργιάζουν στην γείτονα για την ανάρμοστη σχέση του με την πρώην Μις Τουρκία και νυν δημοσιογράφο, Ντεφνέ Σαμιέλι. Η γοητευτική Τουρκάλα , που θεωρείται μία από τις πιο αξιοσέβαστες δημοσιοσιογράφους της χώρας της, λέγεται πως είναι η καυτή παρτενέρ του Τούρκου πρωθυπουργού σε μαγνητοσκοπημένα πλάνα στα οποία το παράνομο ζευγάρι επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις .Οι φήμες ότι ο Ερντογάν διατηρεί δεσμό με την πρώην Μις Τουρκία ενισχύονται από τις πληροφορίες ότι υπάρχει σχετικό βίντεο το οποίο θα αναρτηθεί σύντομα στο Διαδίκτυο και πιθανότατα να είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Τούρκος πρωθυπουργός λογόκρινε το Twitter. Αν τελικά υπάρχουν τα πειστήρια της αμαρτίας, τότε ο Ερντογάν θα βρεθεί σε δεινή θέση όχι μόνο γιατί είναι νυμφευμένος αλλά γιατί όπου βρεθεί κι όπου σταθεί διατυμπανίζει ότι είναι ένας καθ΄όλα συντηρητικός άνθρωπος.

Πάντως είναι γεγονός ότι, ύστερα από 12 χρόνια πολιτικής παντοδυναμίας, βρίσκεται αντιμέτωπος με την πιο δύσκολη στιγμή της πρωθυπουργίας του καθώς μαίνεται και μια «εμφύλια» διαμάχη με το κίνημα του ισλαμιστή ιμάμη Γκιουλέν . Το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) είναι σήμερα μπροστά στις δημοσκοπήσεις, αλλά η εξουσία του πρωθυπουργού βρίσκεται σε κάμψη και για το τεράστιο σκάνδαλο με τις μίζες που έχει πλήξει την αξιοπιστία του.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα