Αντιφασεων συνεχεια...

Γράφει ο Άγγελος Γ. Παπαδημητρίου
(Δικηγόρος Αθηνών)
Αγαπητό Fimotro,
Είναι πραγματικά να τρελαίνεται κανείς με την παντελώς ασαφή, αντιφατική και παλινδρομική ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά μάλιστα τούτη την περίοδο, την, ας πούμε, προεκλογική, όπου...
κανονικά θα έπρεπε το Κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, που διεκδικεί σθεναρώς την εξουσία, να έχει έναν μεστό, ολοκληρωμένο και προπάντων ΕΝΙΑΙΟ πολιτικό λόγο!

Σε συνέντευξή του προχθές στην ιταλική εφημερίδα LA STAMPA, το δεξί χέρι του κυρίου Αλέξη
Τσίπρα, ο κύριος Νίκος Παπάς, εδήλωσε σε σχετικό ερώτημα ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ τα εξής: . «Δεν πρόκειται να λάβουμε μονομερείς αποφάσεις στην Ευρώπη και θα διατηρήσουμε σε τάξη τη δημόσια οικονομία»

Λιγότερο από 24 ώρες αργότερα όμως, ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας ηρνείτο και αυτήν τούτη την δίμηνη παράταση του προγράμματος σε σχετικές δηλώσεις του: «Δεν θα τηρήσουμε το χρονοδιάγραμμα του διμήνου που συμφωνήθηκε με τους δανειστές, εδώ δεν αναγνωρίζουμε τη συμφωνία»...

Εάν εκαλούντο οι δυο τους σε μία εκπομπή, ο οποιοσδήποτε καλόπιστος δημοσιογράφος θα δικαιούτο να τους ρωτήσει: «ανήκετε στο ίδιο Κόμμα εσείς;;»!!!

Παρακολουθώ την πολιτική ζωή του τόπου ενδελεχώς την τελευταία 40 ετία και ομολογώ ότι είναι η πρώτη φορά που παρατηρώ ένα Κόμμα της αντιπολίτευσης, που διεκδικεί με πολλές πιθανότητες την μετάβασή του στην Κυβέρνηση, να στέλνει τόσης εκτάσεως αντικρουόμενα μηνύματα που προκαλούν σύγχυση. Πρόκειται, επί της ουσίας, για δυο, τρία ή και τέσσερα Κόμματα, διακριτά μάλιστα, που όλα μαζί θέλουν να Κυβερνήσουν!

Τούτο ασφαλώς είναι άτοπον! Εξ ού και, ενόψει των όποιων εξελίξεων, θα πρέπει όλοι μας να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ από τον ΣΥΡΙΖΑ να «τραβήξει» επιτέλους την ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ! Χωρίς αυτήν, χωρίς δηλαδή την μία και μοναδική πρόταση την οποία να μπορούμε να εξετάσουμε, παρά αντίθετα με την σκόπιμη ασάφεια που δημιουργούν οι ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ, ο ΣΥΡΙΖΑ εκτιμώ ότι καθημερινώς θα υποχωρεί. Διερωτώμαι αν το θέλει κιόλας!
Keywords
Τυχαία Θέματα