Αντιδρασεις για το κλειστο μητρωο μελων

16:20 27/3/2015 - Πηγή: Fimotro
Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να έχει πλέον πολύ χαμηλά ποσοστά αλλά οι κακές συνήθειες δεν κόβονται. Χαρακτηρισιτκά, ο κακός χαμός έγινε εχθές κατά τη συνεδρίαση της Βι οργάνωσης της Αθήνας, όταν...
στελέχη της περιοχής βρέθηκαν στη Χαριλάου Τρικούπη για να ενημερωθούν για τις διαδικασίες που θα υπάρξουν ενόψει συνεδρίου του κόμματος που έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Μαιου.

Αφορμή, για το έντονο κλιμα
που επικράτησε ήταν η απόφαση για το μητρώο μελών, όπου σύμφωνα με αποφάσεις που υπάρχουν, αυτό θα ανοίξει και θα κλείσει πριν τις ψηφοφορίες για την εκλογή συνέδρων και την εκλογή νέας ηγεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παριστάμενοι στη συνεδρίαση εξέφρασαν την έντονη αντίδραση τους σε έναν τέτοιο ενδεχόμενο. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι όσοι έλεγαν μετά τη συνεδρίαση ότι όσο αφορά τους ίδιους θα κρατήσουν το μητρώο ανοιχτό, καθώς δεν είναι διατεθειμένοι να μην επιτρέπουν σε μέλη και φίλους να ψηφίζουν, στην περίπτωση που δεν θα έχουν γραφτεί, πριν την καταληκτική ημερομηνία.

Μεγάλη κριτική υπήρξε, αν και απουσίαζε, και για τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, λόγω της συνεχούς απουσίας του από τα κομματικά δρώμενα, εξαιτίας των υποχρεώσεων τους και ως ευρωβουλευτής.
Keywords
Τυχαία Θέματα