Ανεργοσ!

17:28 9/7/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος

Αγαπητό Fimotro,
άνεργος λοιπόν από σήμερα και ο Υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος!! Για την περίπτωσή του θα γραφτούν πολλά κι ανάλογα ποια προπαγάνδα εξυπηρετούν,άλλα θα είναι υπέρ του κι άλλα εναντίον του. Η αλήθεια είναι...
μία κατά τη γνώμη μου.Μόνο ο Σαμαράς (λόγω της τρέλας για την πρωθυπουργία που τον διακατέχει) είναι έτοιμος να αναλάβει
οποιοδήποτε κόστος συνεπάγεται η διακυβέρνηση τής χώρας αυτήν τη στιγμή.Και μιλάω για κόστος και σε πολιτικό και σε προσωπικό επίπεδο.Όλοι οι υπόλοιποι που συμπράττουν σ' αυτήν την κυβέρνηση,είναι με το ένα πόδι έξω από αυτήν,εξαιτίας ακριβώς του βάρους που φέρει η υπογραφή εξοντωτικών για την κοινωνία μέτρων.
Το ότι αυτά τα μέτρα ίσως και να είναι μονόδρομος πλέον,έπρεπε να το έχουν συνυπολογίσει Υπουργοί και κυβερνητικοί εταίροι,πριν αναλάβουν τις ευθύνες που τούς ανατέθηκαν.Γιατί δεν πιστεύω να ήταν κανείς τόσο αφελής,για να πιστέψει όλα αυτά που υποσχέθηκε ο Σαμαράς κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου προκειμένου να καταλάβει την εξουσία.
Προβλέπω λοιπόν η ανεργία να χτυπήσει κι άλλα μέλη τής κυβέρνησης,όσο θα ζορίζουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα,και σίγουρα πάντως με αυτήν την κυβέρνηση,όπως έχω από την πολλή πρώτη στιγμή σημειώσει,δε θα πλήξουμε καθόλου !!!
Ευχαριστώ...
Keywords
Τυχαία Θέματα