Ανεκδοτο για το συριζα ο ''μεγαλος συνaσπισμοσ''...

08:23 28/1/2014 - Πηγή: Fimotro
...ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ...
Ως «καλό ανέκδοτο» και «τελευταία γραμμή της απελπισίας της κυβέρνησης» αντιμετωπίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ τα σενάρια περί «μεγάλου συνασπισμού», όπως ανακύπτουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα...
Δίνοντας χαρακτήρα δημοψηφίσματος στις Ευρωεκλογές και τις Περιφερειακές Εκλογές και αναγνωρίζοντας τις τοπικές ιδιαιτερότητες στις
υποψηφιότητες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην Κουμουνδούρου επικρατεί αισιοδοξία για το αποτέλεσμα.
Αυτό διαφαίνεται από τις δημοσκοπήσεις και εκτιμούν ότι θα γίνει ακόμη σαφέστερο τους επόμενους μήνες.
Μιλούν μάλιστα για «πολύ δυνατό πολιτικό μήνυμα» που θα σταλεί στον βαθμό που καταφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ να εκλέξει περιφερειάρχη Αττικής και δήμαρχο Αθηναίων, την ίδια ώρα που εκτιμούν ότι «χτυπούν» τον δήμο Πειραιά και τον δήμο Πατραίων, αν και αναγνωρίζουν ως πιο δύσκολη μάχη αυτή της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηγεσία της Κουμουνδούρου δεν έχει καταλήξει στο πρόσωπο που θα διεκδικήσει τον δήμο Αθηναίων, επιμένοντας πάντως στην «γραμμή» για αναγνωρίσιμα στελέχη που θα «χτυπήσουν» περιφέρειες και μεγάλους δήμους.
Στόχος για τις Ευρωεκλογές είναι η εκλογή έξι έως οκτώ ευρωβουλευτών, με το «εσωκομματικό δημοψήφισμα» που έχει προαναγγελθεί για τις υποψηφιότητες να τοποθετείται χρονικά στα τέλη Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δε, στην πρώτη εξάδα προγραμματίζεται να μείνουν κενές δύο θέσεις για να καλυφθούν με προσωπικότητες εκτός διαδικασίας, πιθανώς δε και μία ακόμα μεταξύ έβδομης και όγδοης θέσης.
Στο μεταξύ, την περιοδεία του στην Ευρώπη συνεχίζει ο Αλέξης Τσίπρας, που αναμένεται να πετάξει για τη Γαλλία τη Δευτέρα.

Πηγή: real.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα