ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ECOFIN - KANONIKA ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ EUROGROUP

Αναβλήθηκε για το πρωί της Τετάρτης η συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, ενώ ακυρώθηκε η συνεδρίαση του Ecofin, σύμφωνα με ανακοίνωση της βρετανικής κυβέρνησης, όπως μεταδίδει το Bloomberg. Οι δύο συνεδριάσεις ήταν...
προγραμματισμένες να γίνουν σήμερα στις Βρυξέλλες. Κοινοτικά στελέχη αναφέρουν ότι αιτία της αναβολής του Eurogroup ήταν το ότι μερικοί από τους υπουργούς Οικονομικών δεν μπόρεσαν να προγραμματίσουν
για σήμερα το ταξίδι τους στις Βρυξέλλες ωστόσο, πηγές αναφέρουν ότι η αναβολή έγινε για να "ωριμάσουν" οι διαπραγματεύσεις για την εύρεση τελικής λύσης.
Η συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει η κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών.
Σήμερα συνεχίζοντα για δεύτερη ημέρα οι συνεδριάσεις της Προπαρασκευαστικής Επιτροπής του Eurogroup. Από ελληνικής πλευράς, επικεφαλής είναι ο πρόεδρος του ΣΟΕ, Γ. Ζανιάς.
Σημειώνεται πως το πρωί ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος, είχε πολύωρη συντονιστική συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Φίλιππο Σαχινίδη, και το υπόλοιπο επιτελείο, που βρίσκονται στις Βρυξέλλες από την Παρασκευή, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, που φτάνει και αυτός στην βελγική πρωτεύουσα εν όψει της Συνόδου.
Keywords
Τυχαία Θέματα