''anaγκη για σταθερο και απλο φορολογικο συστημα''...

Το ζήτημα του φόρου των ακινήτων πρέπει να εξεταστεί στο πλαίσιο της συνολικής ρύθμισης για το εθνικό φορολογικό σύστημα, καθώς επιδίωξη είναι να «φτάσουμε κάποια στιγμή ως κοινωνία ...
σε ένα ολοκληρωμένο, σταθερό, απλό φορολογικό» σύστημα, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντησή του με αντιπροσώπους των επαγγελματιών, της αγοράς και των ιδιοκτητών, για το θέμα των επαγγελματικών μισθώσεων.
Σύμφωνα
με τον κ. Βενιζέλο, υπήρξε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους παραγωγικούς φορείς, κατά την οποία συζητήθηκε και ο φόρος ακίνητης περιουσίας. «Οι παραγωγικοί φορείς αναγνωρίζουν τη μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει χάρη και στις παρεμβάσεις της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να βελτιωθεί το σχετικό νομοσχέδιο. Θα ληφθούν υπόψη στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό οι παρατηρήσεις της κοινωνίας και της αγοράς» δήλωσε.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε την ανάγκη για ένα «πραγματικά εθνικό φορολογικό σύστημα» και πρόσθεσε ότι, αν και αυτό είναι δύσκολο υπό την πίεση της κρίσης, τώρα πλέον βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο, ένα βήμα πριν την έξοδο από την κρίση.
Ερωτηθείς για τη διάσταση απόψεων που φαίνεται να υπάρχει στο θέμα των επαγγελματικών μισθώσεων, σε κάθε επίπεδο, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι είναι αισιόδοξος, καθώς βλέπει να υπάρχει περιθώριο συμφωνίας σε μια λύση «κοινά αποδεκτή, δίκαιη, ισορροπημένη, αναπτυξιακή, που θα βοηθήσει την αγορά και θα βοηθήσει στην ανάκαμψη της οικονομίας».
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα