''an aληθευουν οι κατηγοριες να αποπεμφθει''...

20:00 21/3/2015 - Πηγή: Fimotro
...Η ΝΔ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ...
«Τώρα καταλαβαίνουν όλοι τι θα πει πρώτη φορά αριστερά» τόνισε σε δήλωσή του ...
ο εκπρόσψπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, με αφορμή το θέμα που ανέκυψε με τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργο Κατρούγκαλο.

Ο κ. Καραγκούνης ανέφερε ότι αν αληθεύουν οι καταγγελίες, ο κ. Κατρούγκαλος θα πρέπει να αποπεμφθεί.

«Εάν αληθεύουν όσα καταγγέλλονται εις βάρος του κου Κατρούγκαλου πρέπει να αποπεμφθεί. Γιατί, τελικώς η “ελπίδα” δεν ήταν αγωνιστικό αίτημα ήταν εμπορική συναλλαγή που κοστολογείται 12%. Το κόστος το
πληρώνει ο φορολογούμενος και το εισπράττει όπως φαίνεται ο υπουργός. Αντί να προσληφθούν νέοι και άξιοι, επαναπροσλαμβάνονται οι ημέτεροι με το αζημίωτο. Τώρα καταλαβαίνουν όλοι τι θα πει πρώτη φορά αριστερά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην δήλωσή του ο κύριος Μητσοτάκης επισημαίνει πως αναδεικνύονται μέσω της υπόθεσης οι «πελατειακές σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με συγκεκριμένες ομάδες συμφερόντων» και καλεί τον πρωθυπουργό να επιληφθεί του ζητήματος, εφόσον ο κύριος Κατρούγκαλος δεν πείσει με τις εξηγήσεις του.

Ολόκληρη η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη:
«Το δημοσίευμα, εφόσον επιβεβαιωθεί, αναδεικνύει ξεκάθαρη σύγκρουση συμφερόντων στο πρόσωπο του Υπουργού Αναπληρωτή Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιώργου Κατρούγκαλου.

Αναδεικνύει επίσης περίτρανα τις πελατειακές σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με συγκεκριμένες ομάδες συμφερόντων.

Ο κ. Κατρούγκαλος οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις. Εφόσον δεν κριθούν ικανοποιητικές θα πρέπει να παραιτηθεί αμέσως.

Αν δεν το κάνει, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, οφείλει να τον αποπέμψει από την Κυβέρνηση. Σε διαφορετική περίπτωση και ο ίδιος θα είναι πολιτικά και ηθικά εκτεθειμένος».
Keywords
Τυχαία Θέματα