Αμήχανος και νευρικός στη συνέντευξη ο αλέξης τσίπρας

15:55 26/4/2017 - Πηγή: Fimotro

Γράφει ο Κ.Π.

([email protected])

«Σεβαστός πολιτικός ο Σόιμπλε και ανοιχτόμυαλη η Αγκελα Μέργκελ» ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

-Και η ατάκα της συνέντευξης προς Νίκο Χατζηνικολάου: «Πιστεύετε ότι αν ήταν στην κυβέρνηση ο κύριος Μητσοτάκης, θα έκανε κάτι καλύτερο από μένα»;

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας, ζει στο δικό του κόσμο: «ΣΥΡΙΖΑ εξουσία, πάση θυσία».

Όσοι παρακολούθησαν τη χθεσινή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα

στο Νίκο Χατζηνικολάου και τον ΑΝΤ1, θα κατάλαβαν ότι ο Αλέξης δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά!!! Χωρίς ενδοιασμούς και υπεκφυγές έδειξε το αληθινό του πρόσωπο! Στόχος του, η παραμονή στην εξουσία! Δεν θα σχολιάσω τα όσα είπε στη συνέντευξη γιατί δεν έχουν καμιά αξία, ξεχνώντας τις αριστερές του καταβολές, ιδεοληψίες και υποσχέσεις, που τον συνόδευαν μέχρι τώρα.

Όταν αποχωρίσει όμως από την εξουσία θα ήθελα σε ένα εκτεταμένο αφηγηματικό σύγγραμμα του με τίτλο «Κολοτούμπες» να δώσει την πραγματική έννοια της πολιτικής κολοτούμπας!!!

Προσωπικά πιστεύω ότι η συνέντευξη δεν τον δικαίωσε. Το προσωπό του, οι χειρονομίες του, δεν έδειχναν μόνο εκνευρισμό και αμηχανία, αλλά και αποσυντονισμό στη ροή της σκέψης του. «Το αφησέ με να απαντήσω… και είσαι υπερβολικός», σε σχόλιο η ερωτήσεις του Νίκου Χατζηνικολάου, έδειχναν έναν άνθρωπο με πολιτικές ελλείψεις, γνώσεις, πειθώ και εμπνευσμένο λόγο! Με ένα baby face που δεν έδειχνε αυτοπεποίθηση και σιγουριά!

Για ποια μέτρα και αντίμετρα μιλάς Αλέξη; Πιστεύεις ότι 2019-20 θα βρίσκεσαι στο Μαξίμου; Τρέλα πουλάς; Ξεχνάς τι έλεγες για λιμάνια, αεροδρόμια, ΔΕΗ, και όλα τα ασημικά της χώρας; Όλα, «μπιρ παρά…». Κάτι, που ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα τολμούσε να κάνει ως λάτρης της ελεύθερης οικονομίας και ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Σαν αντιπολίτευση έβριζες Μέργκελ και Σόιμπλε, τώρα σου έγιναν συμπαθείς. Αποκαλείς τον Σόιμπλέ: «σεβαστό πολιτικό και ανοιχτόμυαλη την Άγκελα Μέργκελ» εκφράζοντας τον θαυμασμό του!!!

Έκανες όμως και αυτοκριτική στη συνέντευξη σου. Παραδέχτηκες, ότι μέσα στον νεανικό σου ενθουσιασμό να αλλάξεις την Ευρώπη ως πρωθυπουργός, αυτό ήταν ήταν μια «αυταπάτη». Μήπως λοιπόν αυταπάτη, είναι και η διακυβέρνηση της χώρας, από την πρώτη φορά αριστερά;

Keywords
Τυχαία Θέματα