Αλμα κερδων...

16:22 13/7/2013 - Πηγή: Fimotro
Άλμα 31% σημείωσαν τα κέρδη της JPMorgan Chase & Co το β’ τρίμηνο της χρήσης της, σε ετήσια βάση, χάρη στην εκτίναξη της κερδοφορίας από την αναδοχή εκδόσεων και την αύξηση των εσόδων από τη διαπραγμάτευση ομολόγων...

Τα συνολικά κέρδη της παγκόσμιας επενδυτικής τράπεζας ανήλθαν σε 6,5 δισ. δολάρια ή 1,60 δολάρια/μετοχή το δεύτερο τρίμηνο, από 4,96 δισ. δολάρια ή 1,21 δολάρια/μετοχή έναν χρόνο νωρίτερα. Τα αποτελέσματα υπερέβησαν
τις εκτιμήσεις των αναλυτών, οι οποίοι ανέμεναν 1,44 δολάρια/μετοχή.
Η JPMorgan κατόρθωσε να αποκομίσει μεγαλύτερα κέρδη από τα εταιρικά ομόλογα και τα αντίστοιχα παράγωγα παρά την αναστάτωση που επικράτησε στις αγορές. Στον απόηχο της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, η μετοχή της καταγράφει κέρδη 1% στην προσυνεδριακή διαπραγμάτευση.
Οι αμερικανικές αγορές σταθερού εισοδήματος κατέγραψαν δραματική πτώση το ίδιο τρίμηνο, οδηγώντας σε αύξηση των επιτοκίων των μακροχρόνιων στεγαστικών δανείων και σε μείωση των εσόδων από τη χορήγηση ενυπόθηκων δανείων.
Σύμφωνα με την επενδυτική τράπεζα, οι συνθήκες στην αγορά ενδέχεται να καταθέσουν πιο επιτακτική την ανάγκη ενεργειών μείωσης του κόστους.
Keywords
Τυχαία Θέματα