Ακρως πασοκικο το δελτιο της νετ

18:52 16/3/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο "Γραφιάς Χ"
Απορία και πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει το "προφίλ" (ας το πούμε concept) του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ. Έχει στηθεί με άκρως φιλο-πασοκική προσέγγιση, έξω και πέρα από κάθε δημοσιογραφική δεοντολογία και...
αντίθετα με τα όσα υποχρεούται να πρεσβεύει ειδησεογραφικά και ενημερωτικά η δημόσια τηλεόραση. Είναι ένα μη ειδησεογραφικό δελτίο, θα το χαρακτήριζα: εκπομπή λόγου και απόψεων. Βέβαια, αυτού του είδους δελτίο θέλει να κάνει η Ελισάβετ Τσαρλαμπά-Στάη και αυτό κάνει.

Για την 59χρονη
παρουσιάστρια ειδήσεις είναι αυτές που της δίνουν πάσα να σχολιάσει-πάντα με πασοκική προσέγγιση- με τον Γιακουμή (πιο πασόκος και από τον...Βενιζέλο, με λεξιλόγιο μόνο 150 λέξεων) και τον Μπαλή (μάλλον Ντοράκιας μου φαίνεται και έχει καλό λόγο), το πολιτικό σκηνικό και τις πολιτικές εξελίξεις.
Άσσος η κυρία Τσαρλαμπά-Στάη στο μπλα-μπλα, οδηγεί τους "σχολιαστές" εκεί που θέλει....
Στην ΕΡΤ θέλουμε και πρέπει να μαθαίνουμε την ειδησεογραφία. Δεν ενδιαφέρει τον κόσμο η άποψη του Γιακουμή, του Μπαλή, του Δελατόλα, του Κύρτσου, του ΠΑΝ-ΠΑΝ και πολλών άλλων.
Θα μου πείτε, ποιος μπορεί να αντισταθεί στη... γοητεία της Έλλης; Ο Μπίτσης ή ο Κογιάννης; Κρίμα γι αυτούς, "κάηκαν" δημοσιογραφικά και Ερτικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα