Ακρα του ταφου σιωπη απο τους ενοικους...της (ερτ) νεριτ - οργη μαξιμου!

13:50 1/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Μετά τα Σόδομα και Γόμορα, που πλέον έχουν παγιωθεί στο ραδιομέγαρο, με ποικιλία «φρούτων» που αποκαλύψαμε, τώρα ένοχη σιωπή επικρατεί στην (ΕΡΤ) ΝΕΡΙΤ από την «ηγεσία» του...
μορφώματος. Τα όργια των παρανομιών και οι οργανωμένες φατρίες, λειτουργούν πιο μεθοδευμένα!!!

Τα «εξώγαμα», όμως του Παντελή Καψή, συνωστίζονται στους διαδρόμους του ραδιομεγάρου, σε πολιτικά γραφεία, και όπου μπορούν, παρακαλώντας για μια υιοθεσία., πριν την αποχώρηση του και καταλήξουν σε άλλα ανεπιθύμητα ιδρύματα.

Είχα την ευκαιρία, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στη βουλή να μιλήσω με πηγή, κοντά στο Μαξίμου και τον πρωθυπουργό, με φιλία και γνωριμία κάποιων 10ετιών. Η συζήτηση μας, βεβαίως στράφηκε γύρω από την (ΕΡΤ) ΝΕΡΙΤ. Μάλιστα δυσκολευόταν να αναφέρει τη λέξη ΝΕΡΙΤ και χρησιμοποιούσε πάντα τη λέξη ΕΡΤ.

Πρώτα-πρώτα ήταν ενήμερος για όλα τα φαιδρά και αλχημείες που συμβαίνουν στο χώρο της δημόσιας τηλεόρασης. Εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του στο πρόσωπο του Καψή για τον τρόπο που ασκεί τα καθήκοντα του και το λάθος επιλογής προσώπων στην ηγεσία. Άφησε να εννοηθεί ότι ο πρωθυπουργός γνωρίζει τα όσα συμβαίνουν στην ΕΡΤ από καταγγελίες που φθάνουν στο Μαξίμου. Μάλιστα όταν τον ρώτησα για το κλείσιμο της ΕΡΤ και για την μέχρι τώρα πορεία είπε χαρακτηριστικά: «Τα λάθη είναι ανθρώπινα»(!).

Για το θέμα των προσλήψεων, προκηρύξεων και τοποθετήσεων προσώπων, μέσα από αδιαφανείς διαδικασίες, και ρουσφέτια ήταν κάθετος: «Εάν όσα γράφονται και λέγονται είναι αλήθεια θα έπρεπε να έχει παρέμβει ο εισαγγελέας. Σε αυτά ο πρωθυπουργός δεν χαρίζεται». Στο ερώτημα μου για την τοποθέτηση των 4 γενικών της ΝΕΡΙΤ που προέρχονται από την αμαρτωλή, σπάταλη, βρώμικη ΕΡΤ και
υπεύθυνοι σε μεγάλο βαθμό για το κλείσιμο της, μαζί με άλλα πρόσωπα που είναι στην παρέα τους, επέρριψε τις ευθύνες στον Καψή. Ο ίδιος θα προτιμούσε να ήταν πρόσωπα, άφθαρτα, φερέγγυα και όχι παλιά υλικά, και μάλιστα με γκρίζο παρελθόν. Στο ερώτημα τι θα γίνει μετά την αποχώρηση Καψή, έδειξε αμηχανία, και ζήτησε να τα ξαναπούμε σύντομα, φεύγοντας για συγκεκριμένο ραντεβού που είχε.

Τώρα στην Αγία Παρασκευή, έχει αρχίσει το «κλάμα» των συμμοριών, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας μέσα στο κτήριο της ΕΡΤ. Η αποχώρηση Καψή, που θα μείνει στις μνήμες μας σαν μια από τις πιο μαύρες σελίδες της τηλεοπτικής ιστορίας της Ελλάδας και μάλιστα σαν «χρόνια» κατοχής, που για πρώτη φορά, μπήκαν τα ΜΑΤ στον ιερό χώρο της ενημέρωσης, φέρνει ανακατατάξεις.

Η μεγάλη Αικατερίνη (κολλητή του Καψή) που μοιράζει χρήμα με ουρά, χάνει την παντοδυναμία της, ενώ κλονίζεται η θέση Προκοπάκη. Η αντίδραση Καψή να μην τοποθετηθεί στη θέση του άλλος υφυπουργός για να ελέγχει τα πρόσωπα «μαριονέττες» που τοποθέτησε δεν έπεισαν το Μαξίμου. Τώρα κατάλαβε το λάθος του, παραδίδοντας την ΕΡΤ στα χέρια του διαλυμένου και αναξιόπιστου ΠΑΣΟΚ. Θα προσπαθήσει, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές και ενόψει των εκλογών να επανορθώσει το λάθος. Πιστεύει ότι δεν μπορούμε να πάμε σε εκλογές, με μια διαλυμένη δημόσια και αμφιλεγόμενη δημόσια τηλεόραση.

Μετά την αποχώρηση Καψή, συνεργάτες και στελέχη της ΝΔ και με τις ευλογίες Μαξίμου θα θέσουν θέμα αναξιοπιστίας και παρανομίας για Β. Θωμόπουλο, Α.Κοντιζά, και Χ. Κουπελίδη. Κυρίως όμως για Θωμόπουλο, Κοντιζά θεωρείται δεδομένο. Εάν αυτό θα γίνει, είναι άλλο θέμα. Πάντως οι πηγές μας λένε ότι έχουν πολλά στοιχεία να δώσουν στον νέο προϊστάμενο.

Ούτως η άλλως ΕΣ και ΔΣ η ζωή τους έχει ημερομηνία λήξης μέσα στο 2014. Και μια νέα διοίκηση δεν μπορεί να χρεωθεί τα «σούργελα» της προηγούμενης. Και μάλιστα, μετά της Ευρωεκλογές που τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Ίσως και αυτός να είναι ο λόγος που βιάζονται να μοιράσουν όσο περισσότερο χρήμα μπορούν και να κάνουν νομιμοφανείς αλλά παράνομες-ηθικά- πράξεις, που να είναι δεσμευτικές.
,
Αυτή τι στιγμή όλα είναι παγωμένα στο ραδιομέγαρο, και μόνο «μυστικές υπηρεσίες» εργάζονται υπό το φως και την κάλυψη της νομικής υπηρεσίας και της κ. Βίκυς Σουλτανιά να νομιμοποιούν ότι μπορούν μέσα στην καταιγίδα που έρχεται. Με την παρέμβαση του κ. εισαγγελέα, τις εκατοντάδες ενστάσεις και τα πλαστά έγγραφα προσλήψεων όλα είναι στον αέρα.

Αξιολογητές, επιτροπές ενστάσεων, συνεντεύξεων και ότι άλλο απαιτεί ένας αξιόπιστος διαγωνισμός δεν έχουν ανακοινωθεί, ενώ εργαζόμενοι Δου-Τούδες και υποψήφιοι ΝΕΡΙΤες βρίσκονται στα κάγκελα η εκβιάζονται για μια θέσει στο «φορέα». Από την άλλη έχεις το πλέον αναξιόπιστο πρόσωπο κ. Καψή που θα λειτουργούσε το «μόρφωμα» μέσα στο 2013, να το εγκαταλείπει στην εντατική, φεύγοντας με ελαφρά πηδηματάκια(!). Αλήθεια ποια ήταν η προσφορά του; Μια λέξη μόνο. «Ντροπή»!!! Ήθελα να κάνω ένα ερώτημα στους ψηφοφόρους. Μπορούν να υπάρχουν λογικοί άνθρωποι η έστω με λίγο μυαλό που θα βάλουν σταυρό στον Π. Καψή; Εκτός αν πιστεύουν ότι γίνεται «μνημόσυνο» διαφορετικά θα πρόκειται για «παλαβομάρα» σταυροδοσίας!!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα