Αισιοδοξος ο βενιζελος...

19:34 15/4/2013 - Πηγή: Fimotro
...ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΛΙ ΟΧΙ...
«Δεν είναι δυνατόν κάθε επίσκεψη της Τρόικας να ανοίγει όλα τα θέματα και να δημιουργεί την άδικη εντύπωση ότι η Ελλάδα δεν είναι συνεπής», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος σε δήλωσή του μετά το πέρας της ...
διαπραγμάτευσης με την Τρόικα. Ο κ. Βενιζέλος
στάθηκε σε δύο «κρίσιμα σημεία της ανακοίνωσης της Τρόικας», όπως είπε. Πρώτον, η Τρόικα παραδέχτηκε πως «δεν μπορεί και δεν πρέπει να ληφθούν νέα δημοσιονομικά μέτρα δεν τα αντέχει η ελληνική κοινωνία». Δεύτερον, κατά τον κ. Βενιζέλο «ανανεώνεται η δέσμευση των εταίρων, τώρα που η Ελλάδα βρίσκεται κοντά σε πρωτογενές πλεόνασμα ανοίγει ο δρόμος της περαιτέρω μείωσης του χρέους».

Στη δήλωσή του ο κ. Βενιζέλος σχολίασε το πρόβλημα της ανεργίας λέγοντας ότι προτεραιότητα της κοινωνίας είναι η ανάσχεση της ανεργίας, η διατήρηση των θέσεων εργασίας, επιστροφή σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης.
Σχετικά με την Διοικητική Μεταρρύθμιση ο πρόεδρος τους ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι η ελληνική κοινωνία θέλει ένα σύγχρονο κράτος στην υπηρεσία του πολίτη και ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα γιατί στην συντριπτική τους πλειοψηφία αγωνίζονται να κάνουν τη δουλειά τους.
Τέλος ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης σημειώνοντας ότι «πρέπει να φύγουμε από το στενό πλαίσιο της διαπραγμάτευσης με την Τρόικα και να κινηθούμε γρήγορα με ορίζοντα το δικό μας εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης».Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα