Αισιοδοξια για την υγεια των φοιτητων...

08:08 6/3/2013 - Πηγή: Fimotro
Αισιόδοξα είναι τα νέα για δύο από τους φοιτητές που νοσηλεύονται από την Πέμπτη, μετά το τραγικό περιστατικό στη Λάρισα, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους από τις αναθυμιάσεις δύο νέα παιδιά.
Ο φοιτητής από τα Γιάννενα νοσηλεύεται ...
σε δωμάτιο της πνευμονολογικής κλινικής, πάει καλά και πιθανότατα θα πάρει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα, σήμερα για πρώτη φορά δέχθηκε επισκέψεις
από τους φίλους του.
Το άλλο παιδί που νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο εξακολουθεί να βρίσκεται στην εντατική αποσωληνωμένος εδώ και δυο μέρες. Όλο και λιγότερο χρησιμοποιεί τη μάσκα οξυγόνου.
Το άλλο παιδί που βρίσκεται στην εντατική στο γενικό νοσοκομείο είναι σε σταθερή και ελεγχόμενη κατάσταση, αλλά εξακολουθεί να είναι διασωληνωμένος. Οι γιατροί θα προσπαθήσουν τις επόμενες μέρες να τον αποσωληνώσουν.
Σύμφωνα με τη ΝΕΤ, είναι αρκετά τα περιστατικά που φτάνουν στην πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου Λάρισα με δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα. Τα περισσότερα αντιμετωπίζονται, ωστόσο από τις αρχές του χρόνου έχει χάσει τη ζωή του, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, με τη χρήση μαγκαλιού μέσα στο σπίτι δηλαδή, και ένας 49χρονος.
Keywords
Τυχαία Θέματα