Αγρια επεισοδια πριν το ντερμπι στην λεωφορο...

18:51 22/2/2015 - Πηγή: Fimotro
Μόνο ως… κακός οιωνός θα μπορούσαν να μεταφραστούν όσα συνέβησαν πριν από το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, περίπου 1,5 ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα. Ενώ η...
αποστολή των Πειραιωτών έφτασε χωρίς προβλήματα στο γήπεδο, μόλις ο πρόεδρος και δηλωμένος αρχηγός αποστολής του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης
βγήκε από τη φυσούνα για να κάνει… βόλτα στον αγωνιστικό χώρο, δέχτηκε πολλά καπνογόνα, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα. Αμέσως επέστρεψε στη φυσούνα, αλλά λίγα λεπτά αργότερα συνέβησαν ακόμη πιο σοβαρά επεισόδια, όταν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, άνοιξε διάλογο με φιλάθλους στην εξέδρα, με αποτέλεσμα να σπάσει ένα κιγκλίδωμα και να εισβάλουν περίπου 50 οπαδοί του Παναθηναϊκού στο γήπεδο, κυνηγώντας τους παίκτες και τον προπονητή του Ολυμπιακού, ευτυχώς χωρίς να καταφέρουν να πιάσουν κάποιους από αυτούς, οι οποίοι έγκαιρα επέστρεψαν στη φυσούνα.

Ο Περέιρα δυστυχώς ήταν αυτός που «άναψε τη φωτιά», καθώς όταν βρέθηκε στο πέταλο της Θύρας 13, έκανε κινήσεις με τα χέρια του με τις οποίες καλούσε τους οπαδούς να κινηθούν προς εκείνον!

Οι ενδεκάδες…

Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ και Φορτούνης είναι τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Συγκεκεριμένα, η ομάδα του Πειραιά κατεβαίνει με τους: Ρομπέρτο, Μαζουακού, Σαντάνα, Σιόβας, Ελαμπντελαουΐ, Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ, Ντοσεβί, Φορτούνης, Μήτρογλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα