Αγνοειται η 5χρονη φιονα...

21:56 14/5/2013 - Πηγή: Fimotro
Είναι κατάξανθη, έχει γαλαζοπράσινα μάτια, ύψος μόλις ένα μέτρο και δέκα εκατοστά και φορά μια φόρμα με την Hello Kitty. Η μικρή Φιόνα αγνοείται από την περασμένη Κυριακή ενώ βρισκόταν στο πάρκο της περιοχής Κλερμόν-Φεράν...
στην κεντρική Γαλλία, με τη μητέρα της.
Η αγωνία για τη μητέρα της κορυφώνεται καθώς δεν υπάρχει σημάδι της μικρής της κόρης και οι έρευνες της αστυνομίας δεν είναι καθησυχαστικές.
Όπως εξήγησε στον γαλλικό Τύπο,
η μητέρα της, βρισκόταν στο πάρκο με την Φιόνα και την μικρότερη κόρη της ηλικίας δύο ετών. Η μαμά τους, η οποία διανύει τον έκτο μήνα της τρίτης εγκυμοσύνης της αποκοιμήθηκε στο παγκάκι του πάρκου για δεκαπέντε περίπου λεπτά. Μόλις ξύπνησε διαπίστωσε ότι η Φιόνα δεν ήταν κοντά της και όσο και αν έψαξε δεν την βρήκε πουθενά. Ειδοποίησε αμέσως τον σύντροφό της, ο οποίος στη συνέχεια επικοινώνησε με την αστυνομία όπου δήλωσε την εξαφάνισή της.
Η γαλλική αστυνομία είναι φειδωλή στις δηλώσεις της και το μόνο που μπορεί να πει αν και με επιφύλαξη είναι ότι ίσως πρόκειται για απαγωγή. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, ο οποίος επικαλέστηκε μαρτυρίες οι οποίες αναφέρουν είτε ότι η μικρή επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο είτε ότι ένας ενήλικας την πήρε μαζί του.
Στο μεταξύ ο πατέρας της Φιόνα έχει ήδη ανακριθεί από την αστυνομία, όπως έχει ερευνηθεί και το διαμέρισμα της μητέρας.
Φωτογραφία της Φιόνα έχει δοθεί στη δημοσιότητα με την ελπίδα κάποιος να μπορεί να δώσει πληροφορίες σχετικά με την εξαφάνισή της.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα