«αφετηρια μιας νεας σχεσης εμπιστοσυνης»

07:07 18/3/2012 - Πηγή: Fimotro
Πρόσκληση προς τα μέλη, τα στελέχη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ, μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, να λάβουν μέρος στη διαδικασία της Κυριακής για την εκλογή του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, απηύθυνε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. «Την Κυριακή 18.3 στο ΠΑΣΟΚ αρχίζουμε...
ξανά. Σας προσκαλώ προσωπικά να πάρετε μέρος σε μια συλλογική
πολιτική πράξη που έχει ως βασικό στόχο να ζωντανέψει την παράταξη», τονίζει ο Ε. Βενιζέλος.

«Έχω πλήρη επίγνωση της κατάστασης. Οι δυο λέξεις που χρησιμοποίησα στην ομιλία μου στη συνδιάσκεψη, το περασμένο Σάββατο, απευθυνόμενος στον ελληνικό Λαό: ευχαριστώ και συγνώμη, θέλω να είναι η αφετηρία μιας νέας σχέσης εμπιστοσύνης», υποστηρίζει και επισημαίνει πως «μόνο το Εθνικό καθήκον αλήθειας και το Εθνικό καθήκον αλληλεγγύης μπορούν να λειτουργήσουν ως εφαλτήριο για την οριστική υπέρβαση της κρίσης και την ανάκτηση του εδάφους που έχουμε χάσει».

»Έχουμε απέναντι μας το μέτωπο της υποκρισίας, της δημαγωγίας και του λαϊκισμού. Ας μη το αφήσουμε να κυριαρχήσει», υπογραμμίζει και καταλήγει: «Αύριο αρχίζει η μάχη των επικείμενων εκλογών» και «μαζί θα την κερδίσουμε».

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ε. Βενιζέλος είχε συνάντηση με τον γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κώστα Πανταζή, και τα μέλη της Συντονιστικής Γραμματείας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα